Parteneri

duminică, 21 iunie 2015

Scrisori pentru fiicele mele – Elizabeth Noble


Mi-am dorit foarte mult sa citesc aceasta carte si cand am inceput sa o citesc, nu am putut sa o las din mana. M-a plimbat prin toate sentimentele posibile si am citit unele scene cu lacrimi in ochi.

Cartea trateaza un subiect sensibil: cancerul. Desi pentru mine e un subiect sensibil si stiam dinainte ca ma va afecta cartea, totusi am tinut mortis sa o citesc. Nu regret deloc, pentru ca este o carte de nota 10.

Pe patul de moarte, Barbara le scrie scrisori celor 4 fiice  ale sale: Lisa, Jennifer, Amanda si Hannah, cat si sotului sau, Mark. In acelasi timp, scrie intr-un jurnal, pe care il lasa apoi mostenire fiicelor sale.

Dupa moartea sa, ne este prezentata, in paralel, viata celor 4 fete si vedem cum le influenteaza scrisorile mamei lor.

Jennifer este prinsa intr-o relatie in care nici unul dintre cei doi nu mai e fericit, Lisei ii este frica de dragoste si nu se implica in ceva serios, Amanda este mereu pe fuga, dintr-un loc in altul si Hannah se confrunta cu perioada grea a adolescentei. Mark este singur si face fata cu greu problemelor.

Oare cum vor trece peste drama care i-a marcat pe toti? Ii vor ajuta scrisorile sa isi gaseasca o cale in viata?


O carte superba, emotionanta, plina de trairi. Chiar va recomand sa o cititi. J

6 comentarii:

  1. Wow cat de bine suna...cum de nu stiam de aceasta carte

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vrut sa cumpar si eu aceasta carte nu stiu de ce nu am facut o...super recenzie dupa cum spuneam esti tare norocoasa citesti numai carti superbe.😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de ea pana acum, dar din moment ce spui ca e emotionanta, si cum mie imi plac mult cartile de acest gen, cu siguranta imi v-a placea! Multumim mult si felicitari pentru recenzie😊

    RăspundețiȘtergere