SuperBlog, SuperGală, SuperDistracție


- Azi e miercuri! Am deadline la Superblog și nu am scris nimic. Panică, panică, panică...

- Șezi potol, măi fată! S-a terminat Superblog. Ai fost și la Gală. Trezește-te!


Da, despre Gală voiam să vă povestesc. Încă nu m-am obișnuit cu zilele fără deadline-uri și fără stresul notelor. Încă mai am senzațiile astea de panică... și apoi îmi amintesc. Îmi amintesc că am terminat pe locul 6, că mi-am luat diploma, că am dansat până spre dimineață, că am cunoscut oameni frumoși.Îmi amintesc ospitalitatea gazdelor noastre, Hotel Royal. Îmi amintesc că am primit premiile de la Farmec și La Fântâna și Rao. Îmi amintesc că am făcut multe pozeeee, să ne ajungă până la primăvară.
Clar, Amintirile mă chinuiesc! Să fie oare de la muzica veche pe care am dansat? Printre hore, sârbe, 3 Sud Est și Animal X, printre felii de tort și cafea cât cuprinde, am cunoscut oameni minunați, am asociat bloguri cu nume și nume cu fețe.
Dacă vă spun că am fost fără copii (ceea ce se întâmplă tare rar, e de notat în calendar), vă puteți imagina că am țopăit continuu, ca un titirez care a băut prea multă cafea, stinsă cu apă.
Mâncarea a fost bună, camerele mari și cu surprize, peisajul de vis. Cineva acolo sus a ținut cu noi și ne-a trimis și puțină zăpadă, duminică, cât să avem și noi de poze și de-o bulgăreală.Îmi pare rău că nu am reușit să vă cunosc pe toți, atât cât aș fi vrut, dar îmi iau revanșa la primăvară, când ne vedem din nou în ring.


Am pus diploma la loc de cinste, adică ascunsă cât mai bine, să nu o găsească Darius. :)))

Până când ne vedem data viitoare, să ne citim cu bine!


Etichete: , , , , ,