Mai presus de el vol. 1 - Dama de treflă - Recenzie


"Nu ai nevoie de un om care să te conducă în viață. Nu ai nevoie de un om pe care să îl conduci. Ai nevoie de un om care să-ți meargă alături și care să te ajute să iei cele mai bune decizii."

Mai presus de el este o carte în care se poate regăsi orice femeie. Este o carte despre cum să te cunoști și să te iubești, despre cum să renaști din cenușă și să știi să te apreciezi la adevărata ta valoare, nu la cea pe care ți-o dau (sau nu) alții.

Mai presus de el este despre femei și extraordinara lor forță, care, odată descoperită, poate urni munții din loc. Este despre suferință și iubire, despre iertare și acceptare, despre prietenie și ură

"Dacă am fi conștienți de cât de repede trece timpul și cât de scurtă e viața, probabil am iubi mai mult și probabil nu am mai da cu piciorul la fericire atât de des, crezând că se găsește pe toate drumurile."

A. este o femeie ca noi toate. Iubește din tot sufletul și se implică total. Când iubitul o înșeală, îl iartă, și îl iartă din nou, mințindu-se singură, sperând că și el o iubește la fel cum îl iubește ea. Însă, atunci când decide să o ia de la capăt, nimic nu o poate opri: nici măcar iubirea, nici măcar propria suferință. Va suferi și va renaște, se va descoperi pe ea, mai presus de el.

"Fiindu-ți teamă de singurătate, riști să alergi în brațele oamenilor nepotriviți și să te îndepărtezi de cei care te-ar putea iubi necondiționat pentru totdeauna."

Mai presus de el este o carte cu, despre și pentru femei, este o lecție de viață și o motivație de a continua, chiar când crezi că nu se mai poate.

Mulțumesc, Bookzone!

Etichete: , , , ,