Cartea lunii august #6


Ce am citit în august? 10 cărți de 10. Voi ce ați citit?1. Doamna umbrelor - Mihaela Strenc este al 3-lea volum din seria Orașul îngerilor, un fantasy care mie mi-a plăcut și m-a intrigat. Mulțumesc, Quantum Publishers! Dacă sunteți curioși, puteți achiziționa cartea de aici.


2. Înainte de ispită - Peter Robinson este o carte extraordinară, pe care v-o recomand cu drag. Mulțumesc,Editura Corint! Puteți să o achiziționați de aici.3. Agentul 6 - Tom Rob Smith are o acțiune alertă, care te ține în suspans de la primul, până la ultimul cuvânt. Mulțumesc, Editura Univers! Puteți achiziționa cartea de aici.


4. Flower - Elizabeth Craft, Shea Olsen este o carte de vacanță, relaxantă, alegerea noastră pentru #carteade10, pe grupul Prefață de carte și Porția de citit. Mulțumesc, Libris! Cartea o puteți achiziționa de aici.


5. Martora - Nora Roberts are o poveste de dragoste frumoasă, suspans, acțiune, tot ce îi trebuie să fie o carte bună.


6. Cel mai de preț cadou - Nicholas Sparks am citit-o  în urma provocării #alegecarteanumeluimeu, de pe grupul Prefață de carte şi Porția de citit. O puteți achiziționa de aici. Mulțumesc, Librăria Donaris!7. Recviem pentru un asasin - Monica Ramirez  a încheiat o serie minunată, într-un mod minunat. Seria Alina Marinescu o puteți achiziționa de aici și vă recomand să o citiți. Mulțumesc, Monica și Librex!


8. Cum să te îndrăgostești - Cecelia Ahern este o carte care tratează subiecte sensibile, o carte care te afectează și pe care o citești rugându-te să fie bine.
Mulțumesc, Editura All! Cartea o puteți achiziționa de aici.9. Zvonul - Elin Hilderbrand este despre oamenii cărora, mai mult decât orice, le place să bârfească. Este o carte de vacanță, relaxantă. Mulțumesc, Librăria Donaris! Puteți cumpăra cartea de aici.


10. Anomalii - Sadie Turner, Colette Freedman este o distopie minunată, scrisă într-un ritm alert, amețitor. Mulțumesc, Editura Herg Bernet! O puteți achiziționa de aici.

Ei, și acum e acum! Cum să aleg eu cartea lunii, dintre atâtea minunății? Nu cred că pot. Să fie Martora, să fie Recviem pentru un asasin, să fie Înainte de ispită? Vă las pe voi să decideți!

Voi ce cărți de 10 ați citit?

Etichete: , , , , , , , , , , ,