Top 5 cele mai căutate recenzii pe blog


Bun găsit, dragii mei! 

Știu că vă plac mult topurile, așa că azi m-am gândit să vă prezint unul mai special. 

Pentru că încă mai sunt reduceri spectaculoase pe Elefant zilele acestea, vă puteți și voi cumpăra la un preț mic una sau mai multe din cele 5 cele mai căutate recenzii.

Voi ați căutat, Google v-a trimis pe blogul meu, eu vă arăt de unde puteți cumpăra cărțile ieftin. :)1. Cea mai căutată recenzie a fost cea a cărții Sub luna de șofran - Nicole C. Vosseler. 

A fost una din puținele cărți la care abia așteptam să citesc o descriere (de obicei nu prea am răbdare cu descrierile lungi), pentru a mă simți cât mai aproape de acele locuri pline de mister, de senzualitate, pentru a lua parte la obiceiurile localnicilor, pentru a simți aroma mâncărurilor excentrice, pentru a mă învălui în parfumul veșmintelor colorate.

Dacă sunteți curioși, puteți citi recenzia mea, iar dacă doriți cartea, o puteți lua de aici.2. A doua în căutările voastre este Păzitoarea tainei - Kate Morton.

Este o combinație de istorie, suspans, dramă, dragoste, care vă va face să nu doriți să se termine cartea, pentru a mai putea continua aventura. Vă pune pe gânduri, vă face să încercați să găsiți taina, dar veți fi total luați prin surprindere de final, care dă totul peste cap.

Cartea o puteți cumpăra de aici, iar recenzia mea o găsiți aici.3. Seria Outlander a Dianei Gabaldon este în mare vogă acum. Primul volum, Călătoarea, este numărul 3 în căutările voastre.

Romanul este extraordinar, am savurat cele 800 de pagini. Nu îi lipsește nimic: de la acțiune, dragoste și ură, magie, istorie, tradiții, medicină. Pagină cu pagină, abia așteptam să aflu mai departe povestea lui Claire și a lui Jamie.

Puteți profita de reducere și să vă achiziționați cartea de aici, după ce citiți recenzia mea. :)4. Următorul loc este ocupat de o carte erotică: Expertul seducător - Christina Lauren.

Cartea este una erotică, plină de scene interzise minorilor, dar, în același timp, e o poveste de dragoste frumoasă, furtunoasă. 

Dacă recenzia mea vă convinge, puteți să o achiziționați de aici.5. Seria Pisicile războinice este preferata Amirei.

Se pare că și a voastră, deoarece este printre cele mai căutate cărți.

Puteți vedea aici cum i s-a părut Amirei și apoi profitați de reducere și achiziționati cartea de aici!


Acestea au fost cele mai frecvente 5 căutări care v-au adus pe blogul meu. Voi ați citit vreuna din ele?

Etichete: , , , , , , , , , ,