Lunile anului booktagUnde-i tagu'? Uite tagu'!

Ce ne mai plac plac tag-urile și să ne dăm cu părerea despre orice! Împreună cu Adriana, de la Prefață de carte, am pus la cale acest tag în care găsiți câte o recomandare pentru fiecare lună a anului.
Oricine poate prelua leapşa, cu rugămintea de a preciza sursa. Dacă puneți şi un link, dăm câte-o cafea! :)))

Și, cum ne-am dat peste cap să facem o imagine potrivită, ne-ar face plăcere dacă am vedea-o și în articolul vostru.
IANUARIE

În prima lună a anului, vă propun o Poveste de iarnă într-o atmosferă magică, în care realul se îmbină cu visele, nefirescul devine firesc și dragostea rezistă vreme de secole.

FEBRUARIE

Rămânem în lumea poveștilor, citind Regina Zăpezilorîntr-o lume fantastică, plină de mistere și supranatural, intrigi, lupta dintre Bine și Rău, mai exact dintre Vară și Iarnă.

MARTIE

Luna asta e despre femei puternice, așa că vă propun Eu sunt Malala, un copil care își dorește să poată învăța și luptă cu toate puterile ei pentru a avea acest drept, de altfel esențial.

APRILIE

Vise Spulberate are o copertă care strigă din toate puterile să fie citită primăvara. :D  Este un amalgam de trairi si sentimente.

MAI

Este cea mai parfumată lună din an, așa că vă recomand Parfumul iubiriiun periplu prin lumea parfumurilor, a simțurilor, a iubirii.

IUNIE

În luna copiilor, vă recomand Seria Cronicile din Narnia, o carte de neratat pentru micii cititori.

IULIE

Pentru o lună călduroasă, o serie hot. Cui pe cui se scoate, nu-i așa?
Triplu HScene fierbinţi, replici amuzante, gelozie, posesivitate, prietenie, familie, sacrificii, dar, mai presus de toate, iubire.

AUGUST

Ultima lună de vacanță cere relaxare și înghețată. Love&Gelato este o carte perfectă pentru o zi relaxantă.

SEPTEMBRIE

Vine vacanța cu trenul din Franța și se întoarce cu Trenul orfanilor o carte care îți aduce lacrimi în ochi.

OCTOMBRIE

Luna perfectă pentru o plimbare prin Central Park, o carte excepțională.

NOIEMBRIE

Serile lungi de noiembrie sunt pentru citit la gura sobei. Ce se potrivește mai bine decât un thriller? Fata dinainte este atât de bine scrisă, încât nu îți dă voie să o lași din mâini. 

DECEMBRIE

Crăciun, cadouri, zăpadă și Lumina iubirii, o poveste de dragoste frumoasă, numai bună de citit la gura sobei sau sub brad, ascultând colinde.  E obligatoriu de citit în decembrie. :DProvoc mai departe blogurile Drumul vieții, Literatura pe tocuri și Just reading my books.
Etichete: , , , , , , , , , , , , ,