Cum e să fii fată? - Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross, Dana Săvuică, Victoria Serman


Cum e să fii fată?

E cu ciocolată și zâmbete, cu zăpăceală și chicoteli, cu lacrimi și fond de ten, să le acoperim. E cu putere și neputință, e cu dorință și încăpățânare, e cu dragoste și ciocolată. Ups, am mai spus o dată de ciocolată. :P

Cei de la Editura Univers mi-au făcut o surpriză și mi-au trimis noua lor cărticică, Cum e să fii fată. M-a intrigat titlul și am fost curioasă să o citesc, așa că am devorat-o instant. Am fost curioasă ce părere au autoarele noastre dragi despre sexul slab (vorba vine). Rezultatul? Am râs, m-am încruntat, am rezonat sau nu am fost de acord cu unele idei, dar mi-a plăcut. Mi-a plăcut mult.

Adică, stați voi și vă întrebați, cum am făcut-o și eu... Ce naiba, te învață cum e să fii fată? Păi, ce? Eu nu știu? Nu, nu te învață. Doar îți arată perspective diferite asupra feminității, asupra impactului care l-au avut asupra lor faptul că s-au născut fete.

Cure de slăbire, iubiri pierdute sau regăsite, egalitate între sexe, sensibilitate, independență, cochetărie, masochism. Noi, femeile, le vrem pe toate! Și le avem, într-o combinație mortală de tocuri, parfumuri fine, ruj roșu și cioco... Ups, înghețată! :))

Dacă nu mă credeți pe cuvânt că veți râde pe burtă când veți citi cartea asta, vă las mai jos câteva fragmente. Nu multe, că vă învățați. 












Dacă v-ați convins, puteți cumpăra cartea de aici. :) Eu am fost mai norocoasă și am primit-o. Mulțumesc, Editura Univers!

Cei din București se pot convinge la lansarea de joi, 14 septembrie, ora 19, de la Cărturești Verona.

Etichete: , , , , , , , , , , ,