Zvonul - Elin Hilderbrand - Recenzie


"Ai auzit?" În Nantucket, micuța insulă feerică, unde totul pare perfect, toate discuțiile încep așa. Mai mult decât orice, locuitorilor din Nantucket le place să bârfească. Cine, cu cine și pe cine a înșelat, cum mai merg afacerile, ce secrete ascunse au unii. Totul este împrăștiat, întins pe tavă, disecat. Viața personală nu există, nu în Nantucket. 

Ai auzit? Umblă zvonul că, vara asta, întreg Nantucket-ul va fremăta și va avea multe de discutat despre Madeline King și Grace Pancik, prietene nedespărțite.

Sunt invidiate de toată lumea pentru viața pe care o au. Madeline este o scriitoare de succes. Fiul ei, Brick și soțul ei, Trevor o adoră, este cunoscută pentru cărțile ei și invidiată pentru prietenia cu Grace. Grace are o casă de milioane și o grădină care i-ar face invidioși și pe cei mai drăguți oameni. Are o mică fermă de găini și o afacere cu ouă organice. Soțul ei, Eddie este un renumit broker imobiliar și fetele gemene, Hope și Allegra, de 16 ani, au tot ce își doresc.


Oare să fie totul așa roz cum pare? Madeline se află într-un blocaj de scriere. Mai are doar câteva zile până când trebuie să predea măcar o idee din următorul roman, o idee pe care nu o are. Avansul uriaș e cheltuit deja și ea bate pasul pe loc.

Grace are tot ce își poate dori o femeie, înafară de atenție. Eddie este prea ocupat cu munca lui, Hope este timidă și închisă în ea, Allegra face numai probleme peste tot. Aunci când i se aprind călcâiele dupa Benton Coe, peisagistul care o ajută să își proiecteze grădina, știe că nu poate ieși nimic bun din asta. Cu toate astea, se îndrăgostește, fără să vrea și fără să își dea seama ce face.

După destăinuirile pe care Grace i le face Madelinei, acesteia îi vine o idee despre un roman. Fără să realizeze, pe hârtie se așterne povestea celei mai bune prietene ale ei, care își înșeală soțul cu angajatul lor. Degetele nu o mai ascultă și ea scrie, și scrie, și scrie... Nu își poate trăda astfel prietena. Sau poate?

Între timp, Eddie este într-o situație disperată, financiar. Cum viața de lux pe care o duc necesită mulți bani, pe care nu îi mai au, Eddie ajunge la disperare. Și, cum situațiile disperate cer măsuri extreme, se implică în niște afaceri care l-ar putea costa totul.

Și adolescenții au probleme, mai mari sau mai mici, din care vor ieși destul de dificil.

Încurcate sunt ițele de vara asta, din Nantucket. Va continua Grace cu aventura ei? Va scrie Madeline romanul? Va scăpa Eddie de probleme? 

Umblă zvonul că veți afla, citind cartea!

Mulțumesc, Librăria Donaris! Puteți cumpăra cartea de aici.

Etichete: , , , ,