Recviem pentru un asasin - Alina Marinescu #6 - Monica Ramirez - Recenzie



Adio sau rămas-bun? Care doare mai tare? Pregătiți-vă pentru amândouă! Pregătiți-vă pentru durere și agonie, pentru tristețe și deznădejde! Pregătiți-vă să vă luați rămas-bun de la niște prieteni dragi și adio de la alții! Eu am crezut că sunt pregătită, dar m-am înșelat. 

Ultimul volum al Seriei Alina Marinescu m-a lăsat tristă și fericită, în același timp, mulțumită și nemulțumită, în agonie și în extaz... Vă întrebați cum e posibil? În seria Monicăi, totul e posibil. Fiecare volum mi-a plăcut mai mult decât anteriorul, fiecare pagină m-a purtat în lumea spionajului, fiecare rând mi-a trezit sentimente. Am fost alături de Alina, de Alex, de Marius, de Ford și Jason, cu fiecare cuvânt. Am urât și am iubit, am râs și am fost tristă, am simțit adrenalina fiecărei acțiuni.

Recviem pentru un asasin a încheiat o serie minunată, într-un mod minunat.

În Abis, Alina și Marius au reușit să păcălească Elite. Cu ajutorul lui Alex și a lui Roger, și-au înscenat moartea și au fugit în Australia, unde au învățat ce înseamnă viața normală. Au sfidat moartea, au sfidat Elite, au sfidat spionajul. Au încercat să ducă o viață normală de familie, crescându-și în liniște cele 2 fetițe (una a lor și una adoptată). Însă, niciodată nu au încetat să se uite peste umăr... Și bine au făcut, pentru că trecutul i-a urmărit din umbră.

Cum lui Brett nu îi scapă nimic (Doamne, cât l-am urât pe omul ăsta), a reușit să îi găsească și să le destrame visul de a putea avea o familie și o viață. Alina este readusă la Elite și Marius este luat de către Consiliu. 

"Dezbină și cucerește!"

Pentru a își ști fetele în siguranță, fiecare se sacrifică, la rândul lui. Renunță unul la altul și se dedică din nou, trup și suflet, spionajului. Nu au încotro. Atunci când ești o fantomă, nu ai decât dreptul de a respecta ordine.

Va veni rândul lui Alex să o ajute pe Alina să treacă mai ușor peste dezamăgiri. Însă, cu toții sunt niște păpuși, în mâinile unor păpușari sadici. Să fie asta pedeapsa lor, pentru că și-au dorit o VIAȚĂ? Să fie un sfârșit, sau un nou început?

Seria Alina Marinescu o puteți achiziționa de aici și vă recomand să o citiți. Mulțumesc, Monica și Librex!


Etichete: , , , ,