Nou în bibliotecă #18


A mai trecut o lună, a mai venit un bilanț. Luna iunie ne-a adus 22 de cărți noi. Curioși? Haideți să le vedem!


Şoborații #1. Sub flamura neagră - Michael Peinkofer este povestea unui șoricel erou. 

Mulțumim, Editura All! Puteți achiziționa cartea de aici.


Anna Karenina - Lev Tolstoi, precum și cărticelele pentru copii le-am primit la #blindcuizdevacanță, organizat pe grupul Prefață de carte și Porția de citit, de la Alina Benche. Mulțumim! Harriet spionează - Louise Fitzhugh a primit-o Amira cadou de la Ciocan Mihaela, de pe același grup. :)Replica - Lauren Oliver este o carte care te ține în alertă, până la ultima pagină. Mulțumesc, Libris! Cartea o puteți achiziționa de aici.Fata cea bună - Mary Kubica este unul din cele mai bune thrillere pe care le-am citit în ultima perioadă. O puteți achiziționa de aici.

Despre Anomalii o să vă povestesc mâine, iar Acest cântec neîmblânzit și Ultima vrăjitoare din Transilvania își așteaptă rândul la citit.

Mulțumesc, Editura Herg Bernet!Cele 2 cărticele cu poezioare pentru copii le-a primit Darius, de la Elena Ștefan. Mulțumim!
Despre Felix, asta-i culmea! - Răzvan "Franco" Nițoi v-a povestit Amira. Urmează un video și despre Rocada vrăjitoarelor. Cărțile pentru bebeluși sunt foarte atractive pentru Darius. 

Cărțile au fost câștigate la Corint Junior. Mulțumim!


Copiii spun... Emoțiile sunt bune - Virgil Ianțu e o cărticică de ajutor pentru cei mici, pentru a învăța să gestioneze emoțiile.

Mulțumim pentru carte, PandoraM!


Elizabeth a dispărut și Krabat le-am primit cadou de la Adriana Ivan, de la Prefață de carte. Mulțumim!Roma. Pasiuni întunecate - Rodica Mijaiche este un cocktail de emoții și sentimente.

Mulțumesc, Rodica MijaicheO puteți achiziționa de aici.Zvonul este următoarea carte la citit, iar despre Tărâmul poveştilor - Vraja dorințelor  v-a povestit Amira.

Mulțumim pentru cărți, Librăria Donaris!


Asta a fost luna iunie, în cărți. Voi cu ce v-ați înnoit?

Etichete: , , , , , , , , , , ,