Nou în bibliotecă #17


Bun găsit la o nouă ediție Nou în bibliotecă. În luna mai, 34 de cărți și-au făcut loc în biblioteca noastră. Haideți să vedem despre ce este vorba. :)


Evadare din biblioteca domnului Lemoncello și Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello au fost devorate de Amira. V-a povestit despre ele aici și aici.

Și mă întunec și Întoarcerea așteaptă cuminți să fie citite.

Mulțumim, Editura Corint!


Timpul îndrăgostiților, Iubire dincolo de timp, Dorințe întunecate și Nemesis le-am primit de la dna. Mariana, de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit. Ne-a răsfățat și pe mine, și pe cei mici. 

Mulțumim!



Fata din Brooklyn este o carte uimitoare, care te ține captiv între paginile ei. Puteți vedea recenzia mea aici.

Despre Pisicile războinice  și aventurile lor în Pădurea secretelor v-a povestit Amira aici.

Mulțumim, Editura All!



Sufleul este o lectură minunată, în care mirosuri de tristețe, arome de bucurie şi amintiri te învăluie şi te țin strâns în paginile cărții. Puteți citi recenzia mea de aici.

Despre Darurile mamei și Agentul 6 urmează să vă povestesc.

Mulțumesc, Editura Univers!



Black Beauty, Fir-ar și Farmecul unei relații interzise le-am primit de la Carolina, la blind-ul de 1 iunie de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit

Mulțumim mult!



Te văd este o lectură palpitantă, pe care nu îți dai seama când o începi și când o termini. Puteți citi recenzia mea aici. 

Nebunul alb este un n joc de putere și de orgolii, unde oamenii sunt pionii de pe tabla de șah și cei care pierd de fiecare dată. Recenzia mea o puteți citi de aici.

Ephialte, Nu te împiedica de mine, te implor!, Doamna umbrelor și Ziua în care am învățat să zbor urmează să fie citite.

Mulțumesc, Quantum Publishers!



Felix, asta-i culmea! l-a primit Amira de la Corint Junior și v-a povestit aici despre el.

Mulțumim!


Pasiunea unei femei este o carte relaxantă, amuzantă, cu detalii picante. Aflați mai multe din recenzia mea.

Frumos și cu inima de gheață și Splendid urmează să fie citite, iar celelalte două au mers către voi, la un concurs.

Mulțumesc, Editura Miron!



Nuvele pentru Amira și Animalele sălbatice pentru Darius sunt de la Cornelia, de pe Prefață de carte și Porția de citit, cadou de 1 iunie.



Vino cu mine, Elefănțelule!, Povești nemuritoare, Nils Holgersen, Cheia de aur și Fairyland le-au primit Amira și Darius tot cadou de 1 iunie, de la Oana, de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.


Cartea cu Apolodor și Colorează cu Frumoasa și Bestia sunt tot cadou de 1 iunie pentru Amira, de la niște prieteni buni.

Acestea au fost cărțile lunii mai la noi. Voi cu ce v-ați înnoit?


Etichete: , , , , , , , , , ,