Frumos și cu inima de gheață - Lisa Kleypas - Recenzie


Știți zilele acelea călduroase, în care nu ai chef de nimic și ai nevoie să citești ceva relaxant și amuzant? Cu o carte de la Editura Miron, sigur nu dai greș. 

Frumos și cu inima de gheață a fost amuzantă, relaxantă, plină de dragoste și pasiune. A avut personaje frumoase, reale, încăpățânate, cu defecte și calități, umane.


Devon Ravenel este un libertin convins. Împreună cu West, fratele lui, duce o viață fără griji și responsabilități. Când Theo, vărul său, moare aruncat de pe cal, Devon este cel care moștenește moșia Eversby Priory. 

Bărbatul care nu știa ce înseamnă o responsabilitate, se trezește pe cap cu o moșie în paragină, plină de datorii, pe care trebuie cumva să o restaureze. Din moștenirea sa fac parte și Kathleen, văduva lui Theo, precum și cele 3 surori ale vărului său, niște tinere fără nicio moștenire și fără să aibă habar de regulile societății.

Deși primul gând este să se descotorosească de toată moștenirea, după ce o vede pe Kathleen, cea care a devenit văduvă după doar 3 zile de la căsătorie, Devon este hotărât să o facă a lui. Și, cum altfel decât restaurând moșia la care ea ține și lăsând-o să locuiască acolo, împreună cu cele 3 surori ale lui Theo?

Pe cât este Devon de libertin, pe atât încearcă ea să respecte regulile. Însă, comportamentul ei impulsiv, firea veselă și rebelă, încăpățânarea și determinarea ei o fac să nu reușească întotdeauna. Pasiunea ei pentru cai este neobișnuită pentru o femeie, mai ales una firavă ca ea.

De fiecare dată când Devon și Kathleen se întâlnesc, reușesc să scoată tot ce e mai rău unul din celălalt. Se provoacă, se jignesc, se ceartă, încercând să mascheze atracția reciprocă pe care o simt. Ei îi este frică să îi cedeze, de frica de a nu fi părăsită, el este hotărât să o facă a lui. 

Orgoliile se ciocnesc cu forță, atracția îi unește cu pasiune. Va câștiga rațiunea sau inima?

Mulțumesc, Editura Miron! Puteți achiziționa cartea de aici.

Etichete: , , , ,