Cartea lunii iunie #4


Hello! A trecut și iunie, cu lecturile și căldurile ei. Am citit 10 cărți frumoase. :)


1. Sufleul - Asli E. Perker - În fața problemelor, cu toții încercăm să găsim un refugiu. Un loc doar al nostru, unde să ne auzim și gândurile. Mulțumesc, Editura Univers, pentru o lectură minunată! Puteți achiziționa Sufleul de aici


2. Inocenții - Ioana Pârvulescu  ne reamintește de copilărie, tocmai datorită faptului că e povestită din perspectiva unui copilMulțumesc, Libris! Cartea o puteți achiziționa de aici!




3. Fata din Brooklyn - Guillaume Musso este  o carte uimitoare, care te ține captiv între paginile ei. Mulțumesc, Editura All! O puteți achiziționa de aici!


4. Bariere de fum - Monica Ramirez - Râzi, plângi, te revolți, protestezi, te bucuri, iubești, suferi...Pe toate le faci. Mulțumesc, Monica și Librex, pentru o lectură de excepție! Cartea o puteți achiziționa de aici.



5. Crepuscul - Adrian Petru Stepan este o carte cu un subiect diferit, interesat. Mulțumesc, Adrian Petru Stepan!



6. ÎnAltă iubire - Flavius Simion este o carte sensibilă, pe care o citeși și îți rămâne în cap. Mulțumesc, Librex! Puteți achiziționa cartea de aici.



7. Pasiunea unei femei - Virginia Henley este o carte relaxantă, amuzantă, cu detalii picante. Mulțumesc, Editura Miron! Puteți achiziționa cartea de aici.


8. Refugiul - Nicholas Sparks este carte despre curaj si puterea vindecătoare a iubirii. A fost Cartea de 10 de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.


9. Fata cea bună - Mary Kubica este unul din cele mai bune thrillere pe care le-am citit în ultima perioadă. Mulțumesc, Editura Herg Bernet!



10.  Abis - Monica Ramirez este o carte minunată, la fel ca și cele anterioare. Mulțumesc, Monica și Librex! Cartea o puteți achiziționa de aici.


Cartea lunii a fost Fata cea bună. La voi care a fost cartea lunii?

Etichete: , , , , , , , , , ,