miercuri, 5 iulie 2017

Cartea lunii iunie #4


Hello! A trecut și iunie, cu lecturile și căldurile ei. Am citit 10 cărți frumoase. :)


1. Sufleul - Asli E. Perker - În fața problemelor, cu toții încercăm să găsim un refugiu. Un loc doar al nostru, unde să ne auzim și gândurile. Mulțumesc, Editura Univers, pentru o lectură minunată! Puteți achiziționa Sufleul de aici


2. Inocenții - Ioana Pârvulescu  ne reamintește de copilărie, tocmai datorită faptului că e povestită din perspectiva unui copilMulțumesc, Libris! Cartea o puteți achiziționa de aici!
3. Fata din Brooklyn - Guillaume Musso este  o carte uimitoare, care te ține captiv între paginile ei. Mulțumesc, Editura All! O puteți achiziționa de aici!


4. Bariere de fum - Monica Ramirez - Râzi, plângi, te revolți, protestezi, te bucuri, iubești, suferi...Pe toate le faci. Mulțumesc, Monica și Librex, pentru o lectură de excepție! Cartea o puteți achiziționa de aici.5. Crepuscul - Adrian Petru Stepan este o carte cu un subiect diferit, interesat. Mulțumesc, Adrian Petru Stepan!6. ÎnAltă iubire - Flavius Simion este o carte sensibilă, pe care o citeși și îți rămâne în cap. Mulțumesc, Librex! Puteți achiziționa cartea de aici.7. Pasiunea unei femei - Virginia Henley este o carte relaxantă, amuzantă, cu detalii picante. Mulțumesc, Editura Miron! Puteți achiziționa cartea de aici.


8. Refugiul - Nicholas Sparks este carte despre curaj si puterea vindecătoare a iubirii. A fost Cartea de 10 de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.


9. Fata cea bună - Mary Kubica este unul din cele mai bune thrillere pe care le-am citit în ultima perioadă. Mulțumesc, Editura Herg Bernet!10.  Abis - Monica Ramirez este o carte minunată, la fel ca și cele anterioare. Mulțumesc, Monica și Librex! Cartea o puteți achiziționa de aici.


Cartea lunii a fost Fata cea bună. La voi care a fost cartea lunii?

8 comentarii:

 1. Wow, ce multe carti ai citit! Daca ai ales Fata cea buna inseamna ca e o carte deosebita. O am si eu dar inca nu am citit-o.

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie să pun mâna pe cartea lunii 😍😍😍

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce listă frumoasă ai! 😍 O să trec și eu pe listă cartea lunii...

  RăspundețiȘtergere
 4. o lista foarte frumoasa :*, din care nu am citit decat o singura carte, Fata din Brooklyn.

  RăspundețiȘtergere