Pasiunea unei femei #1- Virginia Henley - Recenzie



Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, poți muta și munții din loc, pentru a reuși. Trebuie doar să fii puternic, ambițios și încăpățânat. Nimic nu este imposibil, dacă voința îți depășește temerile.

Bess este hotărâtă să își găsească drumul în viață şi nu vrea să lase pe nimeni şi nimic să stea în calea viselor ei. La 16 ani, pentru a îşi ajuta a financiar familia, ajunge în faimoasa Londra, chiar la curtea Tudorilor.

Bess ştie că are nevoie de un soț care îi poate oferi ieșirea din situația în care se află. Lucrând ca şi însoțitoare pentru fiicele lui Lady Zouche, o întreagă lume plină de oportunități se deschide în fața focoasei roşcate (ştiu, şi eu am fost dezamăgită că tipa de pe copertă e blondă).

Când soarta o aduce în fața lui William Cavendish, întreaga pasiune ascunsă din Bess iese la suprafață. Un cuceritor, Rogue îşi promite că o va face amanta lui. Însă nu e aşa ușor să o convingă pe ambițioasa Bess să renunțe la planurile ei de viitor.

Chiar daca îl iubește pe Rogue, Bess este nevoită să se căsătorească cu Robert Barlow, un tânăr pe moarte, pentru a îşi salva familia, din nou, din problemele financiare grave în care intraseră. Abia acum află că cel pe care îl iubește este deja căsătorit, aşa că tot ce poate face este să se resemneze.

Când rămâne văduvă, se întoarce la curte, reluându-şi viața luxoasă, în compania oamenilor de rang înalt, printre care şi prințesa Elizabeth, fiica regelui şi prietena bună a lui Bess.

Însă îşi va regăsi şi încrederea? Îi va ceda lui William sau va porni în căutare de soți potriviți,  care să îi ofere stabilitatea de care are nevoie? Va reuși să îşi stăpânească pasiunea şi să îi comande inimii?

O carte relaxantă, amuzantă, cu detalii picante. Personaje impulsive, încăpățânate, hotărâte. O carte frumoasă. 

Mulțumesc, Editura Miron! Puteți achiziționa cartea de aici.

Etichete: , , , ,