Interviu cu Maria Ancuța Pietraru - Books Fairy Dust


Azi, vă propun să o cunoaștem mai bine pe Maria Ancuța Pietraru, blogger la început de drum. Pe Maria o găsiți pe Books Fairy Dust.

1. Ce consideri că trebuie să știm despre tine? :)

 Despre mine. hmm... Sunt foarte ambițioasă, de fiecare dată când îmi propun un lucru, fac tot ce este omenește posibil să îl duc la bun sfârșit. 
2. O calitate şi un defect care te reprezintă!

Ambițioasă, iar ca defect, am foarte mare încredere în oameni și în unele momente am avut de suferit.
3. De cât timp scrii pe blog și cum te-ai apucat de scris?

De aproape o jumătate de an, așa că nu am atât de multă experiență, dar pasiunea pentru citit și dorința de a împărtăși cu alte persoane impresiile mele legate de o carte reprezintă factorii principali care m-au determinat să îmi iau inima în dinți și să îmi fac propriul blog. Acum rămâne la latitudinea celor care îl citesc dacă mă descurc sau nu. :)
4. Cât timp dedici activității tale pe blog?

De fiecare dată când găsesc o oportunitate, arunc un ochi și pe la el. Uneori aș putea să spun că prea mult timp, dar când faci ceva din plăcere și cu toată inima, niciodată nu e de ajuns.
5. În restul timpului liber, ce pasiuni mai ai?

Cântatul prin casă de nebună se pune ca pasiune? Nu cred, așa că o să spun că îmi plac foarte mult plimbările în aer liber și îmi place să descopăr lucruri și locuri noi.

6. Care consideri că e cel mai mare câștig avut în urma activității tale pe blog?

Împărtășirea cu alte persoane a celei mai mari pasiuni a mea, cititul. 
7. Care e "dezavantajul" faptului că ești Blogger?

Fiind încă la început de drum, nu am experimentat această trăire, dar cunoscându-mă pe mine, știu că m-ar deranja îngrozitor dacă aș primi jigniri. Știu că se spune că de ce ți-e frică nu scapi, dar până atunci poate o să mă obișnuiesc și o să devin imună la asfel de răutăți.
8. Ce părere au cei din jur de pasiunea ta? Ai avut susținere de la inceput sau te-ai luptat cu morile de vânt?

M-au susținut tot timpul în tot ce am vrut să fac și pentru asta sunt foarte fericită că am o familie și un viitor soț care mă acceptă așa cum sunt, cu bune și cu rele.
9. Cum îți alegi recenziile? Citești doar cărți care te atrag, sau citești ceea ce caută cititorii?

Citesc doar ce îmi place și nu mă sfiesc niciodată să îmi exprim părerea sinceră legată de o carte, dar asta nu înseamnă automat că dacă nu mi-a plăcut mie nu o să placă nici altei persoane. Dar, asta nu înțeleg oamenii, că suntem diferiți și atunci avem și gusturi literare diferite.
10. Consideri că oricine poate să devină Blogger?

Da, atâta timp cât există pasiune nimic nu te poate opri.
11. Un sfat pentru cei la început de drum!

Să facă tot ceea ce fac numai și numai din plăcere. Să nu se lase influențați de gurile rele din jurul lor.

12. Un gând pentru cei ce te citesc. :)

Mulțumesc pentru că vă rupeți din timpul vostru ca să citiți gândurile și impresiile meleMulțumesc, Maria și mult succes!


Etichete: , , ,