ÎnAltă iubire - Flavius Simion - Recenzie


Tu ești jocul murdar pe care n-ar trebui să-l joc. Și parcă magnetul inimii tale mă atrage din ce în ce mai aproape de sufletul tău rece. Îmi spun că trebuie să mă opresc. Însă cum aș putea să mă opresc din a respira? Fără tine sunt mort , iar cu tine continui să mor.

E prima oară când iau contact direct cu stilul de scris al lui Flavius Simion. Am tot amânat cărticica asta și rușine să îmi fie. Dar, nu sunt eu de vină. Doar prejudecățile. :)) Știți că nu prea sunt prietenă cu proza scurtă. Dar, de cum am pus mâna pe ÎnAltă iubire, am devorat-o și mi-a plăcut. Tare mult mă bucur când sunt surprinsă plăcut de o carte. Și, cartea lui Flavius m-a surprins.


Mi-ai spus că mă duci în larg ca să mă iubești. Mi-ai spus că o să lupți pentru noi și că mă vei scoate la liman. Că mă vei lovi în piept ca să mă aduci la viață în cazul în care m-aș îneca. Dar în final 
m-am lovit singur.


Iubire, suferință, deznădejde, emoție, durere, speranță, credință... Nu știu unde au încăput toate într-o carte aparent mică. Flavius ne-a transmis emoții cu fiecare pagină a cărții. Cu fiecare lacrimă, cu fiecare dor, cu fiecare noapte nedormită, cu fiecare zi pierdută...


Ai umblat prin mine. Așa cum umblă artiștii după muze. Așa te-am căutat, așa te-am iertat.


O carte sensibilă, pe care o citeși și îți rămâne în cap. :)

Noi doar ne scufundăm într-un sentiment profund și nimicitor oe care-l numim IUBIRE. Și ca să fim serioși, asta nu e iubire, asta e pierdere. Spune-mi tu mie despre o iubire în care să nu fi suferit.

Dacă vă place acest gen de cărți, vă recomand și Cămașa lui, a cărei recenzie o puteți citi aici.


Dar vom supraviețui pentru că ne numim oameni și cu asta ne ocupăm noi.

Mulțumesc, Librex! Puteți achiziționa cartea de aici.


Etichete: , , , , ,