Cartea lunii mai #3


A mai trecut o lună, plină de lecturi frumoase. În mai, am reușit să citesc 9 cărți.


1. Atingerea - Bogdan Ispas este o carte plină de magie, unde umbrele din trecut sunt prezente în viața oamenilor. Mulțumesc, Bogdan Ispas!


2. Te văd - Marina Neagu este o lectură palpitantă, pe care nu îți dai seama când o începi și când o termini. Mulțumesc, Quantum Publishers! Cartea o puteți achiziționa de aici.


3. Soția tăcută - A. S. A. Harrison m-a bulversat puțin, poate și pentru că e prima dată când dau peste așa o scriere. Mulțumesc, Libris, pentru cartea oferită pentru recenzie! O puteți achiziționa de aici.


4. Cercul de piatră vol. 1 - Diana Gabaldon este o carte în care dai paginile una după alta, dorindu-ți să nu se termine povestea, să mai rămâi cu personajele pe care nu ai cum să nu le îndrăgești. Mulțumesc, Librăria Donaris! Puteți achiziționa cartea de aici.



5. New York. Pasiuni ascunse - Rodica Mijaiche se citește în ritm de muzică și în pași de dans; pasional și cu tot sufletul. Mulțumesc mult, Rodica Mijaiche și Librex! Cartea o puteți achiziționa de aici.



6. Dă mai departe - Catherine Ryan Hyde este lectură care te face să te oprești și să încerci să faci ceva. Mulțumesc, PandoraM! Cartea o puteți achiziționa de aici!


7. Hotarul - Livia Furia este  lectură plăcută, originală, o lectură care te ține concentrat 100%. Mulțumesc, Livia Furia!


8. Naşterea regatului - Jan Guillou este o carte completă şi complexă. Mulțumesc, Editura Univers! Cartea este ultima din Seria Trilogia Cruciadelor şi o puteți achiziționa de aici.


9. Suflet rebel - Nieves FJoy este o carte cu suflet, din suflet, pentru suflet. Mulțumesc, Librex şi Nieves FJoy pentru o lectură minunată. Cartea este primul volum din seria Paradoxul iubirii şi o puteți achiziționa de aici.

Toate au fost minunate, așa că îmi este foarte greu să aleg cartea lunii. Cred că Cercul de piatră. :)

Voi ce ați citit din lista mea?


Etichete: , , , , , , , , , , , ,