marți, 30 mai 2017

Te văd - Urlet în tăcere #2 - Marina Neagu - RecenzieTe văd cât de curios ești să afli ce s-a întâmplat cu Sara din Urlet în tăcere, după ce autoarea ne-a lăsat în plop. Păi, cum să nu fii curios, când ai citit cartea cu sufletul la gură și aproape că ai murit de nerăbdare până la volumul 2? Nu ai citit încă Urlet în tăcere? Pune mâna și citește! Dar, după ce te uiți pe recenzia mea!

La sfârșitul primului volum, sătulă până peste cap de coșmarurile care o chinuiau pe ea și pe cei dragi ei, Sara hotărăște să se sacrifice. Din dragoste pentru Markus, din dragoste pentru mătușa și verișoara ei, ea decide că e cel mai bine să moară și să scape lumea de groaznicele coșmaruri. Însă, cum planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, sacrificiul ei o ajută pe Sarula, strămoașa ei, sa revină în timpul prezent, pentru a își recăpăta iubirea. 

După părerea Hypei, zeița îndrăgostită de mii de ani de Markus, zeul morții (nu mai citiți încă o dată, ați citit bine din prima), acesta din urmă doar a folosit-o pe Sara, adevăratul lui suflet pereche fiind Sarula, pe care sacrificiul a adus-o din nou în realitate.

Dragostea Sarei se transformă treptat în ură. Deznădejdea o cuprinde, gustul amar al trădării luând locul tuturor sentimentelor. Coșmarurile ei se intensifică, suferința fizică la fel. Acestea o vor moartă și fac tot posibilul să o chinuie, ducând-o în pragul nebuniei.

Mereu între vis și realitate, între halucinații și realitatea de zi cu zi, între dragoste și ură, între trecut și prezent, Sara va trebui să își urmeze instinctul, pentru a se salva pe ea și pe ceilalți de aceste coșmaruri care îi invadează. Primește informații contradictorii și decizia îi este mult îngreunată.

Va ști ea să aleagă, atunci când va veni timpul sau va fi mult prea slabă și se va lăsa influențată?

O lectură palpitantă, pe care nu îți dai seama când o începi și când o termini. Mulțumesc, Quantum Publishers și felicitări, Marina, pentru așa o imaginație! Cartea o puteți achiziționa de aici.


12 comentarii:

 1. Mă vezi bine! Dacă mă obișnuisem cu ideea, acum chiar nu mai pot de curiozitate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Super recenzia! Quantum are cărți foarte faine. Sper să facă ceva profit și să nu se închidă. Ar fi păcat! Când termin ce am, sigur citesc seria Urlet în tăcere

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vai, nici nu mi-a trecut prin cap aşa o posibilitate.

   Ștergere
 3. Felicitări pentru recenzie! Sunt foarte curioasă sa o citesc si eu, dar astept sa fie seria completă. Nu vreau sa mai încep serii...

  RăspundețiȘtergere
 4. din pacate eu nu am citit aceasta serie, dar cartea se gaseste in wishlist...felicitari pentru recenzie

  RăspundețiȘtergere
 5. Super recenzie! Imi place mult modul in care prezinti cartea, ne creste pofta de citit! Cat despre poza, ce sa zic, imaginatie in toata regula!

  RăspundețiȘtergere
 6. Super recenzie.Daca o sa continui sa te urmarez o sa ajung sa am in fiecare luna cate 30 40 de carti pe lista de dorinte😂😂
  P.s .o sa te urmaresc mereu!😍

  RăspundețiȘtergere