Nou în bibliotecă #16


Bine ne-am regăsit la o nouă ediție Nou în bibliotecă, cea cu numărul 16. În luna aprilie, 18 cărți au poposit pe rafturile noastre neîncăpătoare.Suflet rebel este o carte cu suflet, din suflet, pentru suflet. Mulțumesc, Librex și Nieves FJoy! Cartea o puteți achiziționa de aici și recenzia mea o găsiți aici!Cele două cărți le-am primit de la Monica, în urma schimbului de carte organizat de Paște, pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.Crepuscul am primit-o de la autor, pentru recenzie. Va urma, cât de curând.Despre Vânătorii de fantome v-a povestit Amira aici.

Despre Mondragon vă va povesti zilele următoare. 

Mulțumim, Booklet Fiction!Soția tăcută a fost considerat thrillerul psihologic al anului. Puteți citi părerea mea aici!

Inocenții își așteaptă rândul la citit.

Mulțumesc, Libris!Amira a intrat în lumea lui Harry Potter. Puteți vedea cum i s-a părut primul volum, vizionând recenzia ei.

Cercul de piatră, vol 2 își așteaptă cuminte rândul.

Mulțumim, Librăria Donaris!


Fiicele lunii este cartea pe care o citesc chiar acum. Mulțumesc, Bogdan Ispas!Sanctuarul și cele enciclopedii pentru copii (plus celelalte minuni din poză) le-am primit cadou de la Cătălina Dobre, de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit. Mulțumim!Fără îndurare am primit-o cadou de la prietena mea, Adriana, de la Prefață de carte. Mulțumesc!


New York. Pasiuni ascunse se citește în ritm de muzică și în pași de dans; pasional și cu tot sufletul... Una din cărți a mers la concurs, despre cealaltă v-am povestit aici! Mulțumesc, Rodica!


Învierea lui Tolstoi am câștigat-o la Cartea pe bancă.

Acestea au fost cărțile lunii aprilie. Ce ați citit din lista mea?

Etichete: , , , , , , , , , , , ,