New York. Pasiuni ascunse #1 - Rodica Mijaiche - Recenzie


În ritm de muzică și în pași de dans; pasional și cu tot sufletul...așa se citește New York. Pasiuni ascunse. Și ce pasiuni, și ce personaje, și ce acțiune... și ce imaginație!

Alyssa Martinez este o fată comună, fără nimic special, din punctul ei de vedere. Cu un trecut plin de secrete, Alyssa este o fire timidă, retrasă, ceea ce îi dă un farmec aparte și o aură de mister. Traumele copilăriei au făcut-o să fie nesigură pe ea și pe frumusețea ei. Însă, atunci când muncește, se dedică trup și suflet.

Ajunge să lucreze pentru Alexander Chase, fondatorul unei publicații de succes, tipul plin de bani și arogant, dur și obișnuit să obțină tot ce își dorește. Toate femeile stau la picioarele lui și nici Alyssa nu face excepție. Ea alege să nu arate asta, mulțumindu-se să îl iubească în tăcere.

Dar, o petrecere a prietenului ei, Carlo, îi aduce unul în brațele celuilalt și pasiunea ținută până atunci în frâu se dezlănțuie, făcându-i pe amândoi să nu mai știe de ei. 

Teoretic, nimic nu ar trebui să le stea în cale. Practic, dorința lui de a domina și dorința ei de libertate se bat cap în cap. Puterea lui o intimidează, inocența ei îl sperie. Secretele lor îi vor îndepărta sau îi vor uni?

Dragoste și ură, putere și slăbiciune, secrete și dezvăluiri, crime și ucigași, dorință de răzbunare, ambiție și, mai presus de toate, pasiune. Asta veți găsi citind New York. Pasiuni ascunse, primul volum al seriei Pasiuni.

Mulțumesc mult, Rodica Mijaiche și Librex! Cartea o puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , , ,