Cartea lunii aprilie #2


În luna aprilie am citit 9 cărți, din genuri diferite.


1. Ultima scrisoare de dragoste - Jojo Moyes a fost o carte frumoasă, care te surprinde cu fiecare pagină mai mult. Am citit cartea în urma unei provocări pe un grup de lectură.



2.Shantaram - Gregory David Roberts aduce câte ceva pentru gusturile fiecărui cititor. Cartea o puteți achiziționa de aici. Mulțumesc, Editura All!



3.  Nemuritoarea Starling - Angela Corbet este o carte fantasy pe care am citit-o cu mare plăcere. Cartea a fost primită de la Libris și o puteți achiziționa de aici.


4. DUFF - Kody Keplinger  este o carte ușoară, relaxantă, cu un subiect tipic pentru filmele americane cu adolescenți. Am citit-o în urma provocării Cartea de 10, de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.


5.  Am uitat să fim fericiți - Liane Moriarty este o carte minunată, care te face să te întrebi ce ai făcut TU ca să fii fericit. Cartea am primit-o de la Editura Trei și o puteți cumpăra de aici.



6. Rămășițele viselor - Liviu Surugiu este o culegere de proză scurtă, scrisă în decurs de 20 de ani. Carte primită de la TracusArte, pe care o puteți achiziționa de aici.



7. În umbra pașilor tăi - Vitali Cipileagă este un roman bine scris, plin de sensibilitate, care te ține captiv în paginile lui.  Cartea am primit-o de la Editura Bestseller și o puteți achiziționa de aici.




8.  Cavalerul templier - Jan Guillou este o carte care te face să vezi scenele pe care le citești, te face să simți emoțiile. Mulțumesc, Editura Univers! Cartea este volumul 2 al Trilogiei Cruciadelor și o puteți achiziționa de aici.



9. Fata dinainte - J.P. Delaney  e atât de bine scrisă, încât nu îți dă voie să o lași din mâini. Mulțumesc, Libris! Cartea o puteți achiziționa de aici!


Titlul de Cartea lunii îl câștigă Fata dinainte - J.P. Delaney.








Etichete: , , , , , , , , ,