Fata dinainte - J.P. Delaney



Atunci și acum...Emma și Jane...aceeași casă...același bărbat. Același destin, oare?

Pentru iubitorii de thrillere psihologice, Fata dinainte este cartea perfectă. E atât de bine scrisă, încât nu îți dă voie să o lași din mâini. Strigă cu disperare să o termini, să îi afli secretul ascuns printre file, să descoperi personajele așa cum sunt ele, nu cum vor să fie sau să pară.

One Folgate Street este o casă diferită, minimalistă, în care poți trăi doar dacă respecți multe condiții. Foarte puțini sunt cei acceptați de către Edward Monkford, propietarul și arhitectul casei, în urma unui interviu riguros.

Emma este prima acceptată, după mulți ani, să locuiască în casa care trebuia să fie a familiei lui Edward. După moartea soției și a fiului său, Edward regândește casa, care își recunoaște proprietarii după niște simple aplicații pe telefon și niște brățări. Casa îți dă câtă lumină ai nevoie, îți reglează temperatura la duș, îți monitorizează starea de sănătate fizică și mintală.

Edward acceptă doar femei care seamănă cu soția lui moartă și care sunt atât de vulnerabile încât să i se arunce în brațe fără a se gândi, pentru a avea acea "relație perfectă", fără obligații. La el, totul trebuie să fie obsesiv de perfect.

După ce Emma moare în condiții stranii, e rândul lui Jane să locuiască în faimoasa casă. Încercând să își revină după pierderea unui copil, Jane se aruncă direct în brațele lui Edward. Însă, după câteva cercetări, realizează că atât soția acestuia, cât și Emma au murit în condiții suspecte, care au legătură cu Edward?

Să fi stat ele în calea perfecțiunii lui Edward? Să le fi omorât el sau criminalul este altul? Să fi fost doar accidente? Va avea Jane aceeași soartă?

Vă invit să aflați singuri, citind o carte excepțională!

Mulțumesc, Libris! Cartea o puteți achiziționa de aici!

Etichete: , , , , ,