Cartea lunii martie #1



Pentru că mi s-a tot zis să fac și eu Cartea lunii, trebuie să mă conformez. :) Așadar, în luna martie am citit 8 cărți. 


1. Felinare stinse - Cristina Oțel este o carte cu personaje bine conturate, drame care te lasă cu ochii în lacrimi, situații care te fac să zâmbești.  Cartea a fost primită pentru recenzie, de la Quantum Publishers.




2. Triplu H 2 - Corina Cîndea  mi-a plăcut pentru că am găsit acea familie ideală: numeroasă, unită și pusă pe șotii.  Carte primită de la Librex.




3. O frântură de alb - Jaclyn Moriarty are la bază o idee inedită, pe care nu am mai întâlnit-o până acum. Carte primită de la Editura Corint.



4. Issabel - Magdalena Iugulescu a îmbinat poveștile de viață, trecutul și prezentul, călătoriile, psihologia umană, rezultând o carte care te atrage în paginile ei. Carte primită de la Editura TipoMoldova.



5. Rebecca - Daphne du Maurier este o carte frumoasă, surprinzătoare, pe care mă bucur că am citit-o, în urma provocării de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.




6. Chemarea îngerului - Guillame Musso este un thriller de excepție, în care suspansul e la el acasă și răsturnările de situație sunt prezente unde te aștepți mai puțin. Carte primită de la Editura All.




7. Îngeri - L. A. Weatherly - Ce ați spune dacă ați trăi într-o lume în care îngerii sunt ființe malefice, pentru care supraviețuirea primează și care se hrănesc cu oameni? Carte primită de la Librăria Donaris.



8. Îngeri rătăciți - Marius Albert Neguț este un roman de debut extraordinar, bine documentat, bine scris. Carte primită de la Libris.



Pentru că nu m-am putut decide, titlul de cartea lunii îl câștigă Îngeri rătăciți și Triplu H 2.

La voi care a fost cartea lunii martie?


Etichete: , , , , , , , , ,