luni, 3 aprilie 2017

Cartea lunii martie #1Pentru că mi s-a tot zis să fac și eu Cartea lunii, trebuie să mă conformez. :) Așadar, în luna martie am citit 8 cărți. 


1. Felinare stinse - Cristina Oțel este o carte cu personaje bine conturate, drame care te lasă cu ochii în lacrimi, situații care te fac să zâmbești.  Cartea a fost primită pentru recenzie, de la Quantum Publishers.
2. Triplu H 2 - Corina Cîndea  mi-a plăcut pentru că am găsit acea familie ideală: numeroasă, unită și pusă pe șotii.  Carte primită de la Librex.
3. O frântură de alb - Jaclyn Moriarty are la bază o idee inedită, pe care nu am mai întâlnit-o până acum. Carte primită de la Editura Corint.4. Issabel - Magdalena Iugulescu a îmbinat poveștile de viață, trecutul și prezentul, călătoriile, psihologia umană, rezultând o carte care te atrage în paginile ei. Carte primită de la Editura TipoMoldova.5. Rebecca - Daphne du Maurier este o carte frumoasă, surprinzătoare, pe care mă bucur că am citit-o, în urma provocării de pe grupul Prefață de carte și Porția de citit.
6. Chemarea îngerului - Guillame Musso este un thriller de excepție, în care suspansul e la el acasă și răsturnările de situație sunt prezente unde te aștepți mai puțin. Carte primită de la Editura All.
7. Îngeri - L. A. Weatherly - Ce ați spune dacă ați trăi într-o lume în care îngerii sunt ființe malefice, pentru care supraviețuirea primează și care se hrănesc cu oameni? Carte primită de la Librăria Donaris.8. Îngeri rătăciți - Marius Albert Neguț este un roman de debut extraordinar, bine documentat, bine scris. Carte primită de la Libris.Pentru că nu m-am putut decide, titlul de cartea lunii îl câștigă Îngeri rătăciți și Triplu H 2.

La voi care a fost cartea lunii martie?


16 comentarii:

 1. Super lista. La mine a fost Hotarul.

  RăspundețiȘtergere
 2. „Rebecca” e o carte superbă, superbă!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hm, uite ca nu m-am gandit sa fac un top al cartilor citite in fiecare luna. Mi-am propus sa citesc una pe saptamana asa ca nici nu ar fi prea multe intr-o luna :)
  As alege ”Pecetea mortii”. Am terminat-o zilele astea de citit si mi-a placut foarte mult! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici la mine nu sunt multe într-o lune, dar e interesant să aleg una care mi-a plăcut mai mult. Pecetea morții am pus-o pe listă.

   Ștergere
 4. Nici eu nu m-am putut decide, asa ca nu am ales nimic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La ce cărți frumoase ai citit, era cam imposibil.

   Ștergere
 5. Minunată listă! <3 La mine a fost „Te văd”, cartea Marinei Neagu.

  RăspundețiȘtergere
 6. PRIMA LA CONCUUUURS

  RăspundețiȘtergere