Triplu H #2 - Corina Cîndea



Întotdeauna am iubit familiile numeroase și unite. Acele familii în care toți sunt acolo, unul pentru celălalt. După ce am terminat de citit Triplu H 1( recenzia aici) abia așteptam să mă apuc de volumul 2, fiind sigură că îmi va plăcea. Și mi-a plăcut, chiar mai mult decât primul volum.

Mi-a plăcut pentru că am găsit acea familie ideală: numeroasă, unită și pusă pe șotii. Dacă în primul volum, am avut parte de 3 cupluri nebune, gândiți-vă că acum avem parte de 7 (copiii protagoniștilor din primul volum).


Hailey este singura fată din familia Morgan, după 7 generații. Cu 2 frați (Hunter și Hudson) și 4 verișori mereu pe urmele ei, ea este răsfățată, protejată și urmărită la orice pas. Nimeni nu se poate apropia de ea, de frica bărbaților Morgan. Nimeni, până la el...

Cameron este destul de curajos pentru a îi înfrunta pe cei 6 băieți, doar pentru a fi mai aproape de cea care îl atrage ca un magnet. Încă de la prima întâlnire, între ei e o scânteie (un foc, mai degrabă) ce nu îi lasă să stea departe unul de altul. Indiferent la mârâielile băieților, la ameninările lui Hayden, tatăl lui Hailey sau ale celor doi unchi ai ei, Cam știe un singur lucru: o vrea pe ea. Așa cum și ea îl vrea pe el.


Atunci când Hailey îi amenință că pleacă din oraș dacă nu o lasă să se mute cu prietena ei, Aria, Hayden acceptă să se mute în apartamentul lui și a lui Kim...cu o condiție: să se mute și băieții. Astfel că, aproape întregul bloc este locuit acum de familia Morgan, spre teroarea și disperarea vecinilor.

Hailey dă startul îndrăgostelilor...așa că noi cupluri tot apar. Schimbările apar imediat: Hailey se mută cu Cam, Hunter cu Aria, iar Hudson pupă de zor ușa Dakotei, "scorpia" de la 3. Între îmblânzirea scorpiei, întâlnirile în miez de noapte sau la primele ore ale dimineții, verișorii care își găsesc și ei perechile și grătarele gălăgioase de acasă de la părinți, dragostea e cea care dictează. Vor urma nunțile și botezurile....cu aceeași viteză uimitoare.

Bărbați geloși și posesivi, fete răsfățate și sufocate cu iubire, pasiune, umor, prietenie...un coktail perfect pentru o carte bună.

Mulțumesc, Librex! Cartea Corinei o puteți achiziționa de aici.


Etichete: , , , , ,