Lansare de carte Seria Alina Marinescu, de Monica Ramirez

Librex Publishing are onoarea să vă invite la un eveniment incendiar ce va sparge barierele obișnuitelor lansări de carte. Un show în adevăratul sens al cuvântului ce va îmbina arta cu adrenalina, totul într-o atmosferă încărcată cu mister și suspans.
Seria Alina Marinescu, acum într-o ediție completă realizată în condiții grafice de excepție, va fi lansată Joi, 23 Martie, orele 18:30, la Gilda Music Lounge de pe Str. Lipscani, nr. 53.


(Evenimentul de lansare: https://www.facebook.com/events/1857691227837660/)

Alina Marinescu, Alex Therein și Echipa de operațiuni speciale Alfa Elite vă așteaptă să petrecem împreună o seară de neuitat în care surprizele se vor ține lanț.
Îndrăznește să pășești în lumea lor...



Monica Ramirez - Seria Alina Marinescu

Trecutul nu mai există. Prezentul nu le aparține. Viitorul nu le este promis.
O lume întunecată și opresivă, dincolo de invizibil. O iubire condamnată. Alina Marinescu și Alex Therein au fost antrenați pentru a deveni cei mai periculoși asasini din lume, prima lor misiune fiind să devină fantome în propriile vieți. Soldații perfecți nu au sentimente și nu se opun niciodată ordinelor. Alex e mai mult o iluzie creată cu ajutorul oglinzilor. Un înger al morții. Economia totală de gesturi și cuvinte se justifică doar prin aura letală pe care o proiectează. În ciuda faptului că încearcă s-o modeleze după același tipar, Alina rămâne complexă și tridimensională într-o lume limitată emoțional, unidimensională, de unde și complexitatea dramei întregii ei existențe. Conflictul psihologic este enorm, Alina devenind fără voie un asasin de elită.



Violență, intrigă, iubire și ură, atracție și respingere într-o lume secretă și complicată. Organizația Elite reprezintă opusul societății ideale. Odată intrați în joc, agenții operativi nu se mai pot retrage, nu pot pleca acasă la terminarea programului de lucru. Elite le acaparează viețile complet, invadându-le simțurile, intimitatea, de cele mai multe ori chiar gândurile. În lumea lor morala se opune în mod direct logicii, datoria anulează iubirea și umanitatea, autoritatea anulează compasiunea, eficiența justifică victimele colaterale. Iubirea reprezintă un risc cu potențial letal și nu toți cei implicați îi pot supraviețui.



„Seria Alina Marinescu poate reprezenta oricând un scenariu de film. Este foarte bine structurată, dialogată, situațiile sunt montate, gândite vizual, întâmpinând dorința cititorului de-a proiecta în fața sa fără un efort prea mare imaginea desprinsă de filă.”
CinefilleBookeeper


Asasin la feminin – Seria Alina Marinescu, vol. 1

O iubire imposibilă, interzisă, din altă lume...
„Puternic, provocator, te prinde de la prima pagină și nu-ți mai dă drumul.”
Espionage Chronicles




Identități secrete – Seria Alina Marinescu, vol. 2

Când te afunzi în întuneric, nu mai există cale de întoarcere.
„Drama interioară a personajelor continuă să te bântuie mult timp după ce ai terminat de citit acest roman magnific.”
Spy Magazine



Balanța puterii – Seria Alina Marinescu, vol. 3

Trăiește în umbre. Nu exiști. Ești doar o fantomă.
„Seducător și puternic, enigmatic și romantic, un roman irezistibil.”
Palm Springs Time



Bariere de fum – Seria Alina Marinescu, vol. 4

Realitatea lor se află de cealaltă parte a oglinzii... o lume întunecată unde fiecare umbră poate deveni o amenințare.
„Un roman care dă dependență... personajele principale devin persoane reale. Sunt aici. Există. La fel și organizația Elite.”
Inland Empire Journal




Abis – Seria Alina Marinescu, vol. 5

Ca să-ți aduci aminte cine ești, este nevoie să uiți cine ți s-a spus că ai fi.
„Prin Alina Marinescu, autoarea creează un fel de armistițiu între două lumi aflate față în față, la granița dintre alb și negru.”
Riverside Editorial




Recviem pentru un asasin – Seria Alina Marinescu, vol. 6

În momentul în care ești convins că ai totul, vei rămâne fără absolut nimic. Din nou.
„Nu vă lăsați înșelați de începutul aparent relaxat al ultimului volum. Ceea ce urmează vă va lăsa fără răsuflare. Răzbunare, trădări, pasiune, ură, misiuni intercalate cu emoții extreme. Finalul este uimitor, cu toate că vorbim aici despre una dintre rarele serii ce nu ți-ai dori să se mai sfârșească vreodată.”
Spy Magazine



Monica Ramirez locuiește în SUA, unde a publicat nouă romane. Bucureșteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA, Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu romanul Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj/romance Alina Marinescu, apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Beyond Smoke and Shadows, Abyss si Requiem for an Assasin. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black, precum și thriller-ul Blackout.


Etichete: , , , , ,