Chemarea îngerului - Guillame Musso



Guillame Musso a devenit unul din autorii mei preferați. Pe lângă faptul că scrie niște thrillere de excepție, în care suspansul e la el acasă și răsturnările de situație sunt prezente unde te aștepți mai puțin, are și un stil lejer de scriere, încât nici nu îți dai seama când ai terminat cartea.

Chemarea îngerului nu face excepție, ba din contră. Ceea ce începe inițial ca o poveste simplă, se transformă într-o luptă pentru viață, pentru liniște, pentru libertate. Un accident banal scoate la iveală secrete adânc îngropate, care au schimbat și vor schimba vieți.

Madeline are o mică florărie în Paris. Jonathan are un restaurant în San Francisco. Ea este logodită, el este divorțat, cu un copil mic. Amândoi au secrete adând îngropate, amândoi încearcă să ia viața de la capăt. Un accident banal într-un aeroport le va schimba viețile... 

Din neatenție, se ciocnesc și își vor schimba telefoanele. Îi despart 10000 de km, dar fiecare are la îndemână o armă: telefonul celuilalt; telefon în care viața personală îi este expusă. în care secretele pot fi ușor de aflat. Curiozitatea este prea mare pentru a rezista. Fiecare începe să facă cercetări despre celălalt, fiind obsedați să afle cât mai multe.

Cine ar fi știut că eleganta Madeline a fost o polițistă de succes? Cine ar fi știu ca Jonathan a fost unul din cei mai buni chefi din lume? Cine ar fi știut că un secret din trecut îi leagă. fără ca ei să aibă habar?

Numele ei este Alice Dixon. E o adolescentă care a dispărut acum câțiva ani, a cărei moarte a făcut-o pe Madeline să renunțe la viața ei de polițistă..și chiar să încerce să se sinucidă. E aceeași persoană care l-a oprit pe Jonathan să se sinucidă.

Dar, dacă ea nu ar fi moartă? Secretele dezgropate le vor face bine sau rău? Dacă își vor uni forțele, vor afla adevărul?


Mulțumesc, Editura All! E o plăcere să îl citesc pe Musso, de fiecare dată. Dacă v-am făcut curioși, puteți achiziționa cartea de aici.


Etichete: , , , ,