Triplu H - Corina Cîndea



Hayden, Heaton şi Holden....Sunt sexy, plini de bani, invidiaţi de bărbaţi şi iubiţi de femei, aroganţi şi nebuni....sunt fraţi...sunt Triplu H.

Kim Larsen are 20 de ani şi este multimilionară. Trăieşte într-o casă de vis şi se învârte prin lumea vedetelor, fiind un impresar de succes. Tot ce îşi doreşte ea, însă, este să aibă o viaţă normală, să fie o studentă ca oricare alta, care să se îmbrace în blugi şi tricouri, să poată fi ea şi atât. 

Pleacă din L.A. la Houston, unde va face facultatea de arhitectură şi nu o va cunoaşte nimeni. Va sta la cămin şi va duce o viaţă de student obişnuit. Planul este bine stabilit, pentru toţi cei 5 ani de facultate. Asta, până se loveşte de ei, de cei trei fraţi Morgan...


Atât planul ei, cât şi viaţa lor va lua o întorsătură uriaşă, încă de la prima întâlnire, în parcarea campusului. Kim e singura care nu le cunoaşte reputaţia şi îi înfruntă...pentru un loc de parcare. De aici şi până a se trezi mereu înconjurată de cei trei, e un singur pas. Deoarece fraţii Morgan obţin întotdeauna ceea ce vor...şi ei o vor pe Kim, fata îndeajuns de nebună încât să îi înfrunte. 


Dar, Kim este atrasă doar de unul, de arogantul şi încruntatul Hayden, cel mai mare dintre fraţi. De fiecare dată când se apropie unul de altul, dorinţa le e mai presus de raţiune şi se îndrăgostesc iremediabil. Bineînţeles, o dragoste cu multe peripeţii, băieţii fiind cunoscuţi pentru farsele lor şi binecunoscutul lor simţ al umorului. Dar, nici Kim nu se lasă mai prejos, plătindu-le-o de fiecare dată.


Colega ei de cameră, Sam, este dintotdeauna îndrăgostită de Heaton şi el de ea, singura care observă fiind Kim, care îi şi ajută să îşi dea seama de acest lucru. La acest nou cuplu, mai adăugaţi-i şi pe nebunaticul Holden şi pe Marlene, cealaltă prietenă a lui Kim. Acum, formula este completă.


3 băieţi care, până mai ieri erau sufletul oricărei petreceri şi schimbau fetele cum aveau chef, sunt acum îndrăgostiţi până peste cap. 3 bune prietene, îndrăgostite şi ele la fel de mult. 6 prieteni nebuni, puşi pe şotii, aproape unii de alţii...

Scene fierbinţi, replici amuzante, gelozie, posesivitate, prietenie, familie, sacrificii, dar, mai presus de toate, iubire. Asta găsiţi în Triplu H, o carte care mi-a dat mai mult decât am aşteptat şi chiar decât am sperat. O carte extraordinară! 

Cartea este primul volum al seriei Triplu H. Mulţumesc, Librex!

Etichete: , , , , , ,