Nou în bibliotecă #11Când toată lumea vă prezintă cărțile lunii decembrie, eu vi le arăt pe cele din noiembrie, că așa-s eu, mai sucită. :P Au fost 28 de cărți, din care 4 au mers către voi, la concursuri. Haideți să le vedem împreună!
Nebunul alb este un joc de putere și de orgolii, unde oamenii sunt pionii de pe tabla de șah și cei care pierd de fiecare dată. Două exemplare au mers către voi, la concurs și despre al treilea v-am povestit aici

Allex Trușcă, mulțumim! Așteptăm continuarea.
I.R.En mi-a plăcut tare mult, m-a făcut să uit de toate prejudecățile mele, să uit că nu îmi prea place genul, să uit și să închid gura câteodată. Pentru că, da, te lasă cu gura căscată... 

Cartea o puteți achiziționa de aici, iar recenzia o găsiți aici!

În Purgatorioam trăit fiecare pagină alături de personaje, m-am enervat, m-am bucurat, uneori mi-a venit să îi scot din carte și să le dau două palme, să vadă ce e evident, în fața lor. I-am iubit și i-am urât, am suferit alături de ei și mi-a părut rău când am dat ultima pagină, simțind că m-am despărțit de niște prieteni. 

Cartea o puteți achiziționa de aici, iar recenzia o găsiți aici! Recenziile primelor 3 volume le găsiți aici, aici și aici.

Eu împotriva mea - "Șantaje, urmăriri, situații tragi-comice, din loc în loc, și un umor proaspăt vă vor determina să deveniți fanii acestei serii."

Felinare stinse - "Sorina trăiește din întrebări și dorința de a căpăta răspunsuri. Nu își descifrează identitatea, iar acest lucru o macină, iar halucinațiile care îi produc un rău atât phisic, cât și fizic, nu îi dau pace."

Valentina este al doilea volum din Seria Orașul Îngerilor. Recenzia primului volum, Îngerul întunecat, o puteți citi aici.

Mulțumesc, Quantum Publishers!

Cioburi de stele - Icarus explodează, singurii supraviețuitori fiind Lilac și Tarver, care sunt duși de o navetă de salvare pe o planetă pustie, cel puțin în aparență. 

Cartea este primită de la Libris, cărora le mulțumesc! Recenzia o găsiți aici!
Tipul din filme nu există a fost cea mai citită recenzie a anului trecut și este un ghid practic despre "cum să găsești tipii mișto din viața reală, cum să-i înțelegi, să-i manipulezi și să-i termini psihic."

Cartea o puteți achiziționa de aici, iar recenzia o citiți de aici.


Raucho - sau despre cum să fii veșnic nemulțumit, prins între două lumi, mereu cu gândul la cealaltă. 

Puteți citi recenzia aici și cumpăra cartea aici!


Nașterea regatului este despre război pentru putere, intrigi politice și iubire.

Mulțumesc, Editura Univers!
Panica este "un roman despre prietenie, curaj, frici și speranțe, de la autoarea bestseller-ului Delirium."

Recenziile celor 3 volume din seria Delirium  le găsiți aici, aici și aici.

O poveste Grimminală "este o alternativă îndrăzneață la basmele clasice, în care cei doi frați înfruntă mai multe personaje malefice, de la diavol la un dragon uriaș, ba chiar și Luna de pe cer, căreia se pare că-i place să mănânce copilași."

Mulțumesc, Librăria Donaris!

Diamantul din șatră este o carte plină de tradiții, o carte care te face să vezi o comunitate cu totul altfel, din interior. 

Mulțumesc autorului pentru carte, pe care o puteți achiziționa de aici, după ce citiți recenzia de aici!

My dilemma is you este despre iubiri adolescentine, nopți pierdute, cu gândul la acea persoană care îți face inima să tresalte, de câte ori vă întâlniți, prietenii adevărate, viață de liceu.

Mulțumesc, Editura Litera! Citiți părerea mea aici și cumpărați cartea de aici!
Pânza Charlottei e o alegere bună pentru cei mici, care vor să învețe că prietenia e miraculoasă.

Despre carte ne-a povestit Amira aici și am discutat și la clubul de carte pentru copii.


Neîmblânziții - Atacul roiului este a doua parte a seriei Neîmblânziții. Recenzia primei părți o găsiți aici!

Ambele cărți le-a primit Amira la Gaudeamus, de la Oana Mariam, căreia îi mulțumesc!

Secrete și Anotimpul iubirii sunt cărți primite de la autoarea Rodica Mijaiche. Două au mers la concurs, celelalte urmează să le citesc. Mulțumim!
Triplu H este o serie hot, pe care abia aștept să o citesc.

Nopți la Monaco "îmbină realismul cu elementele romantice şi erotice".

Pași în trecut este "o poveste care începe în prezentul zilelor noastre și ajunge departe, înapoi în timp, pe vremea dacilor."

Mulțumesc, Librex Publishing! Abia aștept să mă delectez cu poveștile. :)\

O fată ca tine "este în primul rand o carte despre iubire, solidaritate și forță morală, într-o lume în derivă."

Mulțumesc, Cornelia Tudusciuc, pentru cadou!
Dincolo de timp este prima carte căreia am avut onoarea să îi fac prerecenzie și pe coperta căreia apar.

Mulțumesc, Oana Arion! Recenzia o citiți aici și cartea o puteți lua de aici! Recenziile primelor două volume ale Seriei Nemuritor le găsiți aici și aici!Cam astea au fost cărțile lunii noiembrie. Ce ați citit și ce vă doriți?


Etichete: , , , , , , , , , , ,