Parteneri

marți, 31 ianuarie 2017

Nou în bibliotecă #12



A venit momentul să ne aducem aminte de cărțile lunii Decembrie. Ultima lună din an a venit cu multe cadouri, cu Moș Crăciun și cu lecturi frumoase. 

În bibliotecile noastre și-au făcut locul 32 de cărți (dacă le socotim și pe cele două ale lui Darius, primite de la Moș Crăciun). Curioși? Haideți să le vedem împreună!





Lumina iubirii e o carte perfectă pentru perioada Crăciunului sau pentru perioada în care tânjim după Crăciun. :) Recenzia mea o puteți citi aici!


Fata cu cercel de perlă este povestea unui tablou, al unui pictor celebru și a unei servitore. Găsiți recenzia aici!

Mulțumesc, Libris!







Cartea fetelor o va învăța pe Amira cum să fie cea mai bună la toate.

Va merge în aventură cu Exploratorii, iar după, îl va întâlni pe Făuritorul de baghete magice.

Cărțile sunt de la Moș Crăciun, care a știut exact că Amira iubește cărțile. :)







După ce va învăța cele 100 de jocuri distractive, va porni în altă aventură, alături de Spirite - Animale (recenzia în curând pe blog).

Același Moș Crăciun i le-a adus, doar că sub alt brad.






Tratament special - Inspecția este volumul al treilea al seriei Tratament special. Am primit-o cadou de la Librex, de Crăciun, alături de alte bunătăți, pe care le-am devorat.

Mulțumesc!




Moș Nicolae s-a gândit că Amira trebuie să mai și coloreze, așa că i-a pus în ghetuțe o Magie Zen.





A hiberna sau a nu hiberna? Aceasta-i întrebarea. :D Vedeți părerea Amirei aici!

Poiana furnicilor "se adresează cititorilor de toate vârstele".  Urmează la citit. 







Ducesa curtezană te învață "cum să-ți recuceresși soțul înstrăinat și să scapi de datorii, în patru pași extrem de provocatori și uimitor de plăcuți".

Un viconte pentru o lady face parte din aceeași serie, Minciuni periculoase.

Abia aștept să mă relaxez cu aceste Iubiri de poveste. Mulțumesc, Anca, pentru cadou!






O iubire neașteptată am primit-o în urma unui blind - date cu o carte, pe grupul Prefață de carte.






Descoperim Crăciunul este o carte minunată. care ne arată cum se sărbătorește Crăciunul în toate colțurile lumii. Vedeți prezentarea Amirei aici!

Un băiat numit Crăciun este o carte frumoasă, despre miracolele şi magia sărbătorilor de iarnă. Puteți viziona prezentarea Amirei aici!

Mulțumim, Librăria Donaris!






Pisicile războinice 2 - Foc și gheață este volumul al doilea din Seria Pisicile Războinice, al cărui recenzie o găsiți aici!

Zulu este un thriller bun, plin de acţiune. Puteți citi recenzia aici.

Mulțumim, Editura All!






Să fie Martora, Mireasa dezgolită sau invers? Vom afla în curând, pentru că abia aștept să le citesc.

Mulțumesc, Adriana!





Poveștile micuței Ra au devenit printre preferatele Amirei. V-a povestit aici despre ele. :)

Așa am fost eu urmează la citit.

Mulțumim autoarei, Elena Ștefan!








Noi avem O relație periculoasă. E Lumină în amurg, altfel ți-aș face o  Propunere indecentă: să fii Mireasă fără voie. Dar, cum nu ai accepta, mai bine o citești. :)

Mulțumesc, Maria, pentru cadou!






Winston. Agentul cu lăbuțe moi este cea de-a doua carte din serie. Găsiți părerea Amirei aici.

Geniul este partea a doua a trilogiei Legenda. Recenzia primei părți o găsiți aici!


Mulțumim, Booklet Fiction!







Darius, Amira și Magia Crăciunului a fost cel mai frumos cadou personalizat pentru cei mici.

Mulțumesc, Editura Diana!



Dacă ați avut răbdare până aici, vă mulțumesc și vă urez lecturi plăcute!


luni, 30 ianuarie 2017

Chimista - Stephenie Meyer



V-ați gândit vreodată cum ar fi să trăiți pe fugă, hăituiți, să trebuiască să vă uitați mereu peste umăr, de teamă? Cum ar fi să trebuiască să renunțați la confortul și monotonia vieții de zi cu zi, să aveți mereu altă identitate, să fiți mereu în stare de alertă? Ei bine, dacă vreți să simțiți cum e, citiți Chimista!


Un thriller extraordinar, care te ține în priză, te face să citești crispat, să împărtășești teama personajelor, să le simți emoțiile. O carte care te face să îți pui întrebări, să te gândești de două ori înainte de a deschide gura, să te uiți de două ori în spate, pentru a fi sigur că nu te urmărește nimeni. 


Juliana Fortes e doar o tânără studentă atunci când cei dintr-o agenție guvernamentală secretă pun ochii pe ea. Totul datorită talentului ei și pasiunii pentru chimie. Poate crea substanțe noi, face studii la care nu s-ar fi gândit cineva că sunt posibile; cu alte cuvinte, este un geniu. I se spune Chimista și rolul ei este de a crea adevărate arme, toate pentru binele națiunii, după cum i se spune. Pentru că este singura care știe să folosească aceste substanțe, rolul ei este de a le folosi ca și instrumente de tortură, pentru a împiedica acte de terorism, pentru a salva vieți.


Din păcate, are acces la niște informații care nu ar trebui să ajungă la ea. Cei de sus hotărăsc să se debaraseze de ea și colegul ei, Barnaby. Acesta din urmă moare, dar ea reușește să scape, deși este declarată moartă. Sunt 3 ani de atunci, 3 ani în care devine Casey, Alex, Madam Vitriol...; 3 ani în care doarme cu masca de gaze pe față, 3 ani în care este nevoită să omoare, pentru a supraviețui, 3 ani de chin și fugă.

Când primește un e-mail de la Carston, fostul ei șef, știe că viața i se va schimba. Acesta îi cere ajutorul, trimițându-i dosarul lui Daniel Beach, un profesor de gimnaziu, presupus terorist. Acesta urmează să aducă un virus mortal, care va ucide milioane de oameni. Alex este conștientă că poate fi o capcană, dar știe și că nu poate trăi cu moartea atâtor oameni pe conștiință. Intră în joc, dar îl va juca după regulile ei...

Când îl răpește pe Daniel și îl torturează, află că este nevinovat și își dă seama că i s-a întins o cursă. Dar nu doar ei, ci și lui Kevin, fratele geamăn al lui Daniel, presupus mort în închisoare, în realitate fost agent CIA. Și el este la fel de vânat ca și Alex, așa că cei "de sus" au sperat că se vor omorî unul pe altul și vor scăpa de două probleme. Și asta ar fi făcut, dacă nu ar fi fost Daniel, liantul care i-a calmat și i-a unit.

Acum, hotărăsc să nu mai fugă, ci să riposteze. Își unesc forțele și hotărăsc să se transforme din vânat, vânători. Vor face tot posibilul să afle cine sunt cei vinovați, cine le vrea moartea. Împreună, sunt de neoprit.

În toată nebunia asta, Alex și Daniel se îndrăgostesc. O dragoste care pornește ciudat, dar se dezvoltă frumos. O dragoste care o face pe Alex cea "handicapată sentimental", cum zice ea, să creadă în oameni și să vadă că mai există și altceva înafară de micuțele ei seringi.


Vor reuși sau vor muri încercând! Nimic nu le stă în cale. 

Mulțumesc, Editura Trei! Puteți achiziționa cartea de aici.

vineri, 27 ianuarie 2017

Colaborator nou - Editura Tipo Moldova


O nouă cărticică și un nou colaborator au poposit pe raftul și pe paginile blogului meu.

Mulțumesc celor de la Editura Tipo Moldova pentru cartea Issabel, pe care abia aștept să o citesc!

Dacă vă face vreo carte cu ochiul, comenzile se fac la adresa office@tipomoldova.ro.

Bun venit printre colaboratorii mei!

joi, 26 ianuarie 2017

Bunicuța hoțomană - David Walliams - Amira


Am descoperit povestea Bunicuței hoțomane, una din cărțile care i-au plăcut Amirei tare mult. 

Vizionare plăcută!

                             

miercuri, 25 ianuarie 2017

Colaborator nou - Editura Frontiera



Dragii mei, un nou colaborator se alătură celor deja existenți.

Este vorba de Editura Frontiera, editură dedicată copiilor și părinților deopotrivă.

Am primit pentru recenzie Willie fulg de nea, pe care Amira abia așteaptă să o citească.

Mulțumim mult și să avem o colaborare cât mai frumoasă!

marți, 24 ianuarie 2017

Miercuri, respirăm - Ioana Chicet - Macoveiciuc


Miercuri, respirăm...marți recenzăm. Miercuri, respirăm...în fiecare zi iubim, avem temeri, suferim, râdem, plângem, trăim.

Cartea Ioanei este despre 6 femei însărcinate, care devin prietene în urma unui curs Lamaze pe care îl frecventează. Însă nu este doar despre ele, ci despre fiecare din noi. Am văzut puțin din autoare, puțin din mine, puțin din orice femeie care a dat naștere unui copil. Înainte de toate, a fost reală, am simțit fiecare rând, fiecare sentiment, fiecare lacrimă de fericire sau de tristețe.



Miruna este fata împrăștiată, care mereu încurcă lucruri și oameni, zapăcită și ușor de plăcut. Crescută doar de mamă, după ce tatăl ei a dispărut fără urmă, într-o zi, ea îi simte lipsa și își dorește să îl poată înțelege. Însărcinată pentru a doua oară, după ce a pierdut o sarcină, temerile ei sunt mari, chiar mai mari decât speranțele, uneori.

Veronica este acea gravidă care arată superb, în orice împrejurare. Este căsătorită cu un bărbat mai în vârstă și pare a avea o viață de vis. Asta, până când află de cealaltă familie a soțului său...

Angela are 3 copii acasă și unul pe drum. Nu îi lipsește nimic, decât dragostea soțului ei, care simte nevoia să o pună la punct lovind-o. Ea acceptă acest tratament, doar pentru că vrea să le ofere o familie copiilor săi, ea crescând la casa de copii.

Carmen este plină de bani și directă. Ea știe deja că nu își va alăpta copilul și și-a angajat bonă înainte să nască. Are o superbă casă, pe care este pe punctul de a o pierde...

Raluca este însărcinată cu gemeni. Este disperată după control și după o viață sănătoasă, planificată în detaliu. Păcat că nu poate controla și dragostea soțului ei pentru altă femeie...

Gabi are un băiat de 5 ani și unul pe drum. Dacă își făcea griji în privința căsniciei ei moarte, va avea curând probleme mai presante, când i se îmbolnăvește copilul.


O prietenie minunată se naște între cele 6, care le va ajuta să treacă mai ușor peste problemele care apar, inevitabil, în viață.  Vieți diferite, probleme diferite, aceleași prietene. Chiar și atunci când sunt pe punctul de a pierde tot, au parte de câte un nou început, viața cea nouă care le crește în pântece fiind tot ce contează cu adevărat.


Mulțumesc, Prințesa Urbană și Editura Univers! Cartea o puteți achiziționa de aici și povești de la lansare puteți găsi aici. :)

vineri, 20 ianuarie 2017

Secrete - Rodica Mijaiche




Haideți să vă spun un secret: am aflat Secretele Rodicăi Mijaiche și mi-au plăcut. Nu mai e un secret că abia așteptam să citesc această carte, datorită coperții frumoase (recunosc, sunt atrasă de coperți, nu mă pot abține) și mă bucur că nu m-a dezamăgit, ba chiar a fost o lectură plăcută, care m-a prins în mreje si m-a relaxat.


Marina și Alexa sunt cele mai bune prietene. Deși firi complet diferite, ele se completează și se iubesc de parcă ar fi surori. Împreună, au un mic atelier de restaurare a operelor de artă vechi, unde lucrează împreună cu Albert.

Marina este stăpână pe sine, directă și hotărâtă. Despărțirea de Sebastian, acum 7 ani, o doare și acum și dragostea pe care i-o poartă e la fel de mare.  Știe că nu va mai iubi pe altcineva la fel, așa că preferă singurătatea, închizându-se în ea.

Alexa e la polul opus. Toată viața a căutat iubirea pe care nu a primit-o de la părinții săi. Trece dintr-o relație dezastruoasă în alta, căutând să placă și să fie iubită. Acceptă multe, deoarece consideră că nu este destul de bună. Frustrările ei nu îi dau voie să vadă dragostea pe care Albert i-o poartă, însă acesta o așteaptă răbdător ca ea să realizeze.

Un tablou vechi, primit de la un client din Anglia, le aduce fetelor în față o poveste de dragoste din Al doilea război mondial, povestea dintre Lindsay și Lucas. Însă, pe lângă poveste, le aduce și probleme, deoarece atrag atenția lui Mihnea, un om fără scrupule, care este în stare de orice, atunci când își dorește ceva...și acum își dorește acel tablou valoros.

Mihnea o atrage pe Alexa, prin care speră să ajungă la Marina. Între timp, dezvoltă o obsesie pentru ea, țelul lui fiind să o facă a lui și să o distrugă mai apoi. Nu mai este vorba despre bani, despre tablou, ci despre satisfacția și orgoliul unui psihopat. După ce Marina scapă din mâinile lui Mihnea, după o tentativă de viol, ajunge să fie păzită de nimeni altul decât Sebastian, fostul ei iubit.


Sentimente vechi sunt reaprinse, la Marina și Sebastian, pe când altele noi iau viață la Alexa și Albert. Atunci când teama pentru viața ta sau a persoanei iubite e pe primul loc, se vor lua decizii pripite, ce vor schimba vieți. Atunci când pericolul bate la ușă, reacțiile vor fi pe măsură.

Viața lor se schimbă radical și ei vor deveni alți oameni. Totul are un singur nume: Mihnea. Va reuși el să își ducă planul la capăt și să le distrugă viețile sau, împreună, vor fi mai puternici?

Doar nu vă așteptați să vă dezvălui secretele, nu? Asta puteți afla citind cartea, pe care o găsiți aici.

Mulțumesc, Rodica Mijaiche și Librex!

joi, 19 ianuarie 2017

Câştigător concurs de ziua mea


Dragii mei, aşa cum am promis, revin cu numele câştigătorului la concursul fulger, de ziua mea,

Vă mulţumesc pentru urări, pentru înscrieri, pentru share-uri.

Câştigătorul este numărul 24, Dana Dragomir (fb Dani Dragomir).



Felicitări!!!! Aştept un mesaj cu datele tale, până duminică seara!



miercuri, 18 ianuarie 2017

Winston. Agentul cu lăbuţe moi - Amira


Vă mai aduceţi aminte de Winston - un motan în misiune secretă, a cărei recenzie o găsiţi aici?

Motanul îndrăgit de copii revine, într-o nouă aventură: Winston. Agentul cu lăbuţe moi.

Mulţumim, Booklet Fiction! Vizionare plăcută!

                      

marți, 17 ianuarie 2017

Zulu - Caryl Ferey


Ali Neuman, Brian Epkeen şi Dan Fletcher sunt cei care luptă zi de zi cu infracţionalităţile din ce în ce mai dese din Cape Town, locul în care sunt adunaţi imigranţi din toate părţile, în care cei din triburi se amestecă, în care copiii străzii îi depăşesc numeric pe cei care au un adăpost.

La colţul fiecărei străzi, indiferent de oră, cineva este tâlhărit, bătut, violat, omorât. Cei din poliţie sunt depăşiţi, nu mai pot face faţă drogurilor, violenţei, omorurilor cu sânge rece. Cu fiecare infractor pe care îl culeg de pe străzi, mulţi alţii îi iau locul.

Neuman face parte din tribul Zulus. Copil fiind, a văzut cum tatăl şi fratele îi sunt ucişi în faţa lui, cu sânge rece. Trauma prin care a trecut l-a făcut să devină poliţist, pentru a putea să apere lumea de asemenea bestii. Neîncrederea în el îl face să nu se poată implica într-o relaţie, tot ce are mai scump fiind mama sa, bătrână şi oarbă.

Brian Epkeen duce o viaţă de desfrâu. Divorţat şi cu un copil care îl tratează ca pe un gunoi, el îşi petrece viaţa mereu cu altă femeie în pat şi cu alt pahar de băutură în mână.

Dan Fletcher este un familist convins, îndrăgostit până peste cap de soţia lui, soţie care are cancer şi care va muri în curând. Tot ce îi va rămâne sunt copiii, comoara lui de preţ.

Deşi atât de diferiţi, cei trei sunt buni prieteni şi împreună, sunt capabili să rezolve orice. Însă, când fiica unui faimos rugbist este găsită moartă, frâiele se vor încurca atât de mult, încât îi va pune în mare dificultate. Vor da de secrete bine ascunse, vor descoperi ritualuri tribale, precum şi noi droguri, care fac ravagii printre tineri. Presiunea de pe umerii lor este uriaşă. Vor reuşi ei să afle criminalul sau se vor afunda în indicii false şi în presupuşi suspecţi?


Este prima carte scrisă de Caryl Ferey pe care o citesc. Am descoperit un thriller bun, plin de acţiune, însă greoi de citit, din punctul meu de vedere. Deşi subiectul este unul foarte bun şi personajele foarte bine conturate, începutul mi s-a părut greu, datorită numărului mare de personaje şi a descrierilor destul de lungi. 

Mulţumesc Editurii All pentru carte, pe care o puteţi achiziţiona de aici!

luni, 16 ianuarie 2017

Fata cu cercel de perlă - Tracy Chevalier


Celebrul pictor olandez Johannes Vermeer este unul din cei mai importanţi reprezentanţi ai stilului baroc, un geniu al secolului 17. Întreaga sa operă conţine doar 37 de tablouri, pictorul realizând doar 1-2 tablouri pe an. Cea mai cunoscută pictură a sa este Fata cu cercel pe perlă, realizată în 1665.


Pornind de la misteriosul tablou, al cărui model nu a fost dezvăluit, Tracy Chevalier a creat o poveste frumoasă, povestea lui Griet, fata cu cercel de perlă, una din servitoarele pictorului.


Griet are doar 16 ani când începe să lucreze ca slujnică la familia Vermeer. Tatăl său a fost un renumit sculptor în faianţă, dar un accident l-a lăsat fără vedere. Nemaiputându-şi întreţine familia, este nevoit să o trimită pe Griet să muncească, fiind cea mai mare dintre cei trei copii.

Lucrând pentru o familie mare, Griet află ce înseamnă greul, mai ales că nu este acceptată prea bine de soţia pictorului, Catharina. Mereu însărcinată (la început aveau 5 copii, până la sfârşitul cărţii numărul a crescut la 11) şi într-o dispoziţie proastă, Catharina are grijă ca Griet să facă cele mai grele treburi, fiind invidioasă pe faptul că ea. o simplă servitoare, poate intra şi ieşi din atelierul lui de pictură, lucru care ei îi era interzis.

Fiind învăţată să aprecieze arta, Griet face o pasiune pentru tablourile stăpânului ei, precum şi pentru el. În fiecare duminică îi povesteşte tatălui ei despre tablouri, aşa încât acesta aproape că le poate vedea. Detaliile date de ea arată din plin entuziasmul, pasiunea şi talentul pictorului, care creează opere de artă, folosindu-se de lumină, în primul rând.

Cu timpul, el capătă încredere în Griet şi o pune să îl ajute la diverse lucruri, pe ascuns. Ea ar fi făcut orice i-ar fi cerut stăpânul ei, indiferentă la oboseală, la faptul că era folosită, la faptul că se schimbase, că o schimbase. De la a îi pregăti culorile până la a îi folosi drept model fu doar un pas.

Momentele în care erau doar ei doi în atelier erau pentru ea hrană pentru suflet. Nu conta că stătea cu orele în aceeaşi poziţie, fără măcar să clipească, pentru a nu îl supăra pe el. Nu conta că se îndepărtase de părinţi, care ghiciseră ce face şi nu erau de acord. Nu conta că îşi putea pierde locul de muncă, dacă afla Catharina. Nu conta că viitorul ei logodnic era gelos şi ar fi preferat ca ea să nu mai stea în acea casă. Nu mai conta nimic....doar faptul că stătea faţă în faţă cu el, că respirau acelaşi aer, că ea era muza lui.

Mulţumesc, Libris! Cartea o puteţi achiziţiona de aici.

sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Un băiat numit Crăciun - Matt Haig - Amira


Ştiu că a trecut Crăciunul, dar Amira ţine neapărat să vă povestească despre Un băiat numit Crăciun, o carte frumoasă, despre miracolele şi magia sărbătorilor de iarnă.

Mulţumim, Librăria Donaris!

Vizionare plăcută!

                       

vineri, 13 ianuarie 2017

Colaborator nou - Grupul Editorial Trei



Dragii mei, sunt super, mega, ultra fericită. 

Am o nouă colaborare, cu o editură ale cărei cărţi îmi plac foarte mult, Editura Trei. De fapt, sunt două colaborări, practic, deoarece Grupul Editorial Trei are un nou puiuţ, PandoraM, unde găsiţi cărţi dedicate mai mult copiilor.

Haideţi să vedeţi ce am primit. :)






De la Editura Trei, Chimista ne reaminteşte că Am uitat să fim fericiţi.

Mulţumesc mult şi sper să avem o colaborare cât mai frumoasă!

joi, 12 ianuarie 2017

Valentina - Mihaela Strenc



Şi acum, să revenim la veghetorii şi strigoii noştri. Cum, care strigoi? Aia din Oraşul Îngerilor, despre care v-am povestit în recenzia la Îngerul Întunecat, primul volum al seriei.

Gata, aţi citit? Să trecem mai departe, atunci. :)

La sfârşitul primului volum, Ana a luat hotarârea de a rămâne lângă Iustin/Alex, pentru a îl ajuta să iasă la lumină, din nou. În ciuda faptului că a fost aproape omorâtă de Diana, fosta iubită a lui Iustin, actualmente strigoi şi ştia că Iustin are un trecut tumultuos şi nu poate iubi o singură femeie, Ana decide să îşi asume riscul şi să se căsătorească cu el.

Îi găsim peste 3 ani de la căsătorie, dar nu fericiţi, aşa cum ne-am fi aşteptat. Alex este atras din nou de viaţa lui veche şi nu îi mai dă atenţie soţiei sale, nerealizând că dă cu piciorul atâtor sacrificii făcute de amândoi. După ce află că nu poate face copii, încearcă să o îndepărteze de lângă el pe Ana, indiferent la părerea acesteia, crezând că va fi mai fericită fără el.

Lucrurile s-au schimbat mult în cei 3 ani. Fratele său vitreg, Gabriel, este numit conducătorul familiei şi Iustin este mâna lui dreaptă. Trăiesc într-o aparentă linişte, până apare Valentina.

Dar, cine este Valentina? Este doar acea fată de 19 ani, căreia îi plac lucrurile simple? Este acea fată îndrăgostită de bărbatul pe care îl visează de ani de zile? Este ea doar o fată?

Valentina este cu mult mai mult: ea este o Veghetoare, dar nu una obişnuită. Născută dintr-o mamă veghetoare şi un tată strigoi, Valentina este deosebită, fără ca ea să ştie. Strigoii o vânează, pentru a putea scoate partea întunecată din ea, la suprafaţă. Veghetorii o păzesc, Gabriel fiindu-i mentor. El este cel din visele ei, bărbatul de care s-a îndrăgostit şi care o iubeşte, la rândul lui, ea fiind motivul pentru care este încă singur, la 25 de ani.

Dar, ce se va întâmpla când îl va întâlni în realitate şi îşi va da seama că visele ei nu erau doar nişte simple vise? El încearcă să o îndepărteze, pentru siguranţa ei, însă ea se încăpăţânează să afle adevărul. Odată ce îşi dă seama cine este, vânătoarea începe, pericolul pândind-o la orice colţ.

Din fata simplă, care habar nu avea că există şi altfel de fiinţe, devine ea însăşi una dintre ei, vânată şi adorată, în acelaşi timp. Iustin îi devine cel mai bun prieten, sarcina lui fiind să o apere şi să o menţină în viaţă.

Vor reuşi ei să o ţină departe de destinul ei? Va reuşi Valentina să îl facă pe Gabriel să o accepte lângă el, să treacă peste temeri? Vor reuşi Ana şi Iustin să rămână împreună?

La toate aceste întrebări găsiţi răspuns citind cartea, pe care o puteţi achiziţiona de aici. Pe mine pot spune că m-a cucerit şi abia aştept volumul 3. 


miercuri, 11 ianuarie 2017

Poveștile micuței Ra - Elena Ştefan - Amira


Elena Ştefan este o autoare la început de drum, ale cărei poveşti au încântat-o pe Amira.

Dacă vă doriţi Poveştile micuţei Ra, puteţi achiziţiona cartea de aici

Mulţumim, Elena!

Vizionare plăcută!

                     

marți, 10 ianuarie 2017

Concurs de ziua...mea ÎNCHEIAT

UPDATE Câştigătorul îl găsiţi aici.


Dragii mei, dragi! 

Pentru că vine ziua mea, vreau să îmi fac un cadou mai special: bucuria de a dărui.

Aşa căăăă, avem concurs...fulger.

Premiul este Plăceri interzise - Laurell Hamilton.


Ca să îl câştigaţi, trebuie doar să mă urmăriţi prin GFC sau e-mail şi să îmi lăsaţi un comentariu, la acest articol, cu numele cu care mă urmăriţi.

Aşa cum v-am obişnuit, share-urile sau tag-urile vă aduc şanse în plus. Fiecare share pe o reţea de socializare înseamnă o şansă în plus la extragere. Fiecare 3 tag-uri, la fel. (Tag-urile se dau la postarea de pe facebook). Ca să le pot contoriza, trebuie să îmi lăsaţi comentariu cu link-urile de share, tot aici.

Vă puteţi înscrie până pe 18, urmând să extrag câştigătorul pe 19, de ziua mea.

Mult succes!

luni, 9 ianuarie 2017

Triplu H - Corina Cîndea



Hayden, Heaton şi Holden....Sunt sexy, plini de bani, invidiaţi de bărbaţi şi iubiţi de femei, aroganţi şi nebuni....sunt fraţi...sunt Triplu H.

Kim Larsen are 20 de ani şi este multimilionară. Trăieşte într-o casă de vis şi se învârte prin lumea vedetelor, fiind un impresar de succes. Tot ce îşi doreşte ea, însă, este să aibă o viaţă normală, să fie o studentă ca oricare alta, care să se îmbrace în blugi şi tricouri, să poată fi ea şi atât. 

Pleacă din L.A. la Houston, unde va face facultatea de arhitectură şi nu o va cunoaşte nimeni. Va sta la cămin şi va duce o viaţă de student obişnuit. Planul este bine stabilit, pentru toţi cei 5 ani de facultate. Asta, până se loveşte de ei, de cei trei fraţi Morgan...


Atât planul ei, cât şi viaţa lor va lua o întorsătură uriaşă, încă de la prima întâlnire, în parcarea campusului. Kim e singura care nu le cunoaşte reputaţia şi îi înfruntă...pentru un loc de parcare. De aici şi până a se trezi mereu înconjurată de cei trei, e un singur pas. Deoarece fraţii Morgan obţin întotdeauna ceea ce vor...şi ei o vor pe Kim, fata îndeajuns de nebună încât să îi înfrunte. 


Dar, Kim este atrasă doar de unul, de arogantul şi încruntatul Hayden, cel mai mare dintre fraţi. De fiecare dată când se apropie unul de altul, dorinţa le e mai presus de raţiune şi se îndrăgostesc iremediabil. Bineînţeles, o dragoste cu multe peripeţii, băieţii fiind cunoscuţi pentru farsele lor şi binecunoscutul lor simţ al umorului. Dar, nici Kim nu se lasă mai prejos, plătindu-le-o de fiecare dată.


Colega ei de cameră, Sam, este dintotdeauna îndrăgostită de Heaton şi el de ea, singura care observă fiind Kim, care îi şi ajută să îşi dea seama de acest lucru. La acest nou cuplu, mai adăugaţi-i şi pe nebunaticul Holden şi pe Marlene, cealaltă prietenă a lui Kim. Acum, formula este completă.


3 băieţi care, până mai ieri erau sufletul oricărei petreceri şi schimbau fetele cum aveau chef, sunt acum îndrăgostiţi până peste cap. 3 bune prietene, îndrăgostite şi ele la fel de mult. 6 prieteni nebuni, puşi pe şotii, aproape unii de alţii...

Scene fierbinţi, replici amuzante, gelozie, posesivitate, prietenie, familie, sacrificii, dar, mai presus de toate, iubire. Asta găsiţi în Triplu H, o carte care mi-a dat mai mult decât am aşteptat şi chiar decât am sperat. O carte extraordinară! 

Cartea este primul volum al seriei Triplu H. Mulţumesc, Librex!

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Panica - Lauren Oliver



Un joc periculos, cu o miză uriașă: 67.000 de dolari...Câștigătorul ia totul, iar cei învinși pierd multe, unii dintre ei chiar și viața.

În fiecare vară, departe de ochii tuturor, absolvenții de liceu din orăselul Carp, un loc uitat de lume, joacă Panica. Este singurul lucru care condimentează viața liniștită a orășelului în care nimic nu se petrece. Totuși, jocul este ilegal și se joacă pe ascuns. Concurenții sunt supuși unor probe periculoase pentru psihicul și viața lor, precum și a celor din jur. Doar cei puternici rezistă până la sfârșit, doar unul câștigă.

Heather știe că va câștiga cei 67.000 de dolari, pentru a putea să plece din Carp, împreună cu sora ei, Lily. Ele locuiesc într-o rulotă, cu o mamă alcoolică și dependentă de droguri. Mediul în care a crescut o determină pe Heather să se autoeduce și să își dorească mai mult de la viață...Chiar dacă asta înseamnă să își riște viața, mai întâi.

Dogde vrea să câștige nu pentru bani, ci pentru a se răzbuna pe fratele celui care i-a lăsat sora mai mare paralizată, în urma aceluiași joc. Dorința de răzbunare este atât de mare, încât știe că va reuși.

Natalie, prietena cea mai bună a lui Heather, vrea să câștige, pentru a își finanța cariera de actriță și model. Nu are însă determinarea și curajul lui Heather, dar face tot ce poate.

Bishop este prietenul cel mai bun a lui Heather. El nu participă, însă este mereu lângă fete, ca și cum ar face și el parte din poveste. Și chiar face, mai mult decât pare la prima vedere...


Cei patru formează o echipă ciudată, care vrea să ajungă cât mai departe în joc, fiecare urmărindu-și propriul scop, fiecare dorindu-și, în sinea lui, să meargă mai departe decât celălalt.

Că e ruleta rusească, sau traversatul unei autostrăzi legat la ochi, că sunt păianjeni sau tigri, probele sunt dintre cele mai grele și doar cei puternici și puțin nebuni reușesc să continuie, de fiecare dată.


Heather și Bishop se iubesc, deși nu o recunosc, iar Dodge e înnebunit după Natalie. O prietenie ciudată se leagă între ei, o prietenie competitivă.


Cine va câștiga și cine va pierde? Vor rămâne cu toții în viață? Ce se va alege de prietenia lor? Își vor da frâu liber sentimentelor?


Mulțumesc, Librăria Donaris!