Tipul din filme nu există - Bogdan Stoica



Când a fost ultima oară în care ați râs în hohote, citind o carte? Sau pe silent, ca să nu vă treziți toată familia, în miezul nopții? Dacă vă e dor de o porție bună de râs, faceți rost de Tipul din filme nu există. Nu este recomandat a se citi în locuri publice, dacă nu vreți să se uite lumea la voi ca la nebuni, când veți râde singuri!

Un ghid practic despre " cum să găsești tipii mișto din viața reală, cum să-i înțelegi, să-i manipulezi și să-i termini psihic ", așa cum însuși autorul spune, această cărticică este atât pentru bărbați, cât și pentru femei și poate fi considerată fie " un manual de dresaj al omnivorului mediocru cu care te-ai cuplat, fie ca pe o scuză de 224 de pagini scrisă în numele tuturor bărbaților pe care i-ai cunoscut sau o să-i cunoști. " N-am zis-o eu, ci autorul, care este atât de autoironic încât n-ai cum să nu îl îndrăgești.






Cartea însumează munca de 7 ani ca blogger a autorului, care este fotograf de profesie. În acest mediu, al ședințelor foto, a învățat să le asculte pe femei și să observe unele lucruri de care avem sau nu nevoie. A învățat că avem nevoie să fim ascultate, nu doar auzite și a decis să scrie această carte amuzantă, ca pe un fel de ghid.


Povestioarele amuzante și pline de ironie sunt un deliciu pentru cititor, fie el bărbat sau femeie. Atenție însă, limbajul este nerecomandat minorilor! :)




Mulțumesc, Editura Univers! Puteți achiziționa cartea de aici.

Etichete: , , ,