Cele mai citite trei recenzii în 2016



Iată că a mai trecut un an și a venit vremea unui nou top.

 Cum știți deja că nu îmi place să fac topuri ale cărților citite, vă prezint topul vostru: cele mai citite 3 recenzii de anul acesta.

Cele mai citite recenzii de anul trecut le puteți vedea aici. :)



Tipul din filme nu există - Bogdan Stoica

Un ghid practic despre " cum să găsești tipii mișto din viața reală, cum să-i înțelegi, să-i manipulezi și să-i termini psihic ", așa cum însuși autorul spune, această cărticică este atât pentru bărbați, cât și pentru femei și poate fi considerată fie " un manual de dresaj al omnivorului mediocru cu care te-ai cuplat, fie ca pe o scuză de 224 de pagini scrisă în numele tuturor bărbaților pe care i-ai cunoscut sau o să-i cunoști. "

Cartea o puteți achiziționa de aici, iar recenzia o puteți citi aici.



                                 



O propunere tentantă - Cheryl Holt

Cartea este plină de erotism, de altfel ca toate cărțile scrise de Cheryl Holt. Dar, pe lângă scene erotice, găsim personaje bine închegate, replici pline de umor, dragoste, sacrificiu pentru familie, diferența dintre clasele sociale.

Cartea o puteți achiziționa de aici, iar recenzia o puteți citi aici.





Sub luna de șofran - Nicole C. Vosseler


A fost una din puținele cărți la care abia așteptam să citesc o descriere (de obicei nu prea am răbdare cu descrierile lungi), pentru a mă simți cât mai aproape de acele locuri pline de mister, de senzualitate, pentru a lua parte la obiceiurile localnicilor, pentru a simți aroma mâncărurilor excentrice, pentru a ma învălui în parfumul veșmintelor colorate.

Cartea o puteți achiziționa de aici, iar recenzia o puteți citi aici.


Vă urez un an nou cât mai bun și plin de lecturi frumoase!




Etichete: , , , , , ,