Nou în bibliotecă #9Bun găsit, dragii mei! 

A venit din nou momentul bilanțului. Luna septembrie a adăugat în biblioteca mea și a Amirei 23 de cărți. Vi le prezint pe toate, mai jos. :)

Colț Alb și Amintiri din copilărie le-a primit Amira cadou, de ziua ei, pe 15 septembrie. Sunt cărți clasice, pe care orice copil ar trebui să le citească.


Ultimul viking este primul volum al seriei Nemuritor, mereu  la granița dintre viață și moarte, real și ireal, legendă și realitate. Citiți părerea mea aici!

În Te voi găsi, volumul 2 al seriei Nemuritor, o paradă nemuritorilor defilează prin fața Victoriei, fata care până de curând habar nu avea de aceste lucruri.  Citiți recenzia aici!

Lupii trecutului. Sofia "impresionează prin tenta de frescă a realității".  Abia aștept să o citesc.

Cămașa lui a fost numit de criticii literari “cartea care îți va schimba destinul.” Sunt tare curioasă cum...

Cele patru cărți sunt primite de la Editura Librex, care se numără printre noii mei colaboratori. Pe site-ul lor găsiți super promoții, în această perioadă. :)


Acum ceva timp, Mela, de la RecenziiCărțiBune.ro, mi-a luat un interviu, care a apărut și în cartea pe care a scos-o ulterior și pe care mi-a trimis-o și mie.

DUFF este una din cărțile pe care am vrut să le citesc, după ce am văzut filmul. De obicei, se întâmplă invers. Încă nu i-a venit rândul. Am câștigat-o pe site-ul fetelor de la Delicatese Literare. Mulțumesc!


Totul despre animalele de companie este o carte de activități, câștigată la Litera Mică.

Despre Winston.Un motan în misiune secretă a povestit Amira aici.

Cuibul ne învață despre importanța promisiunilor și efectele lor, despre încrederea pe care ar trebui să o avem în copiii noștri, despre atenția pe care ar trebui să le-o acordăm. Puteți citi părerea mea aici.

Ambele cărți sunt primite de la Booklet Fiction. Mulțumesc!
Violeta. Călătorii în orice anotimp a primit-o Amira de ziua ei.Marele uriaș prietenos am câștigat-o pe pagina Cărturești Cluj. Urmează părerea Amirei.

Călătoresc singură a fost o carte care mi-a mai dat coșmaruri, la propriu. Puteți citi părerea mea aici, dacă aveți curaj. :D

James și piersica Uriașă a impresionat-o pe Amira. Vedeți recenzia aici!

Mulțumesc Librăriei Donaris pentru cele două cărți și pentru toată susținerea!

Dona Flor și cei doi soți ai ei este un roman plin de pasiune și de personaje bine conturate, 530 de pagini de magie. Puteți să vă faceți o părere citind recenzia mea, de aici.

Lanțul de crime este o carte care are tot ce îi trebuie să fie extraordinar de bună. Citiți recenzia mea aici!

Mâna dreaptă a somnului este moartea sau leșinul? Așa m-a întrebat fiica mea, de 8 ani. Vom afla în curând, deoarece chiar acum o citesc.

Mulțumesc, Editura Univers! Minunați, ca de obicei!

Pisicile războinice 1. În inima pădurii este prima carte dintr-o serie foarte îndrăgită de copii. Vedeți aici cum i s-a părut Amirei!

Supraviețuitorii 1. Orașul pustiu urmează zilele următoare.

Mulțumim, Cosmin, pentru cadou!

Pragul 1 este primul volum dintr-o serie fantasy originală. Puteți vedea părerea mea aici.

În Pragul 2. Umbra martorîntreaga lume se schimbă. Citiți recenzia aici!

Pragul 3 așteaptă cumințel să fie citit.

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt cele trei volume din Pragul, apărute la TracusArte și primite de la Doina Roman. Mulțumesc!

Cum vi se par noutățile noastre? Ați citit vreuna?

Până data viitoare, să aveți lecturi plăcute!

Etichete: , , , , , , , ,