Gaudeamus 2016 - Impresii altfel :)

  

A venit și rândul meu să vă povestesc despre Gaudeamus. Vă așteptați, nu-i așa? Doar nu puteam lipsi tocmai eu. :D




Pentru că deja au scris alții înaintea mea, nu o să vă dau foarte multe detalii, că le știti deja. Și, oricum, se vede din poze cât de frumos a fost.


Da, am fost cu cei doi copii din dotare si...da, m-am simțit foarte bine și am reușit să socializez. Asta în caz că vă întrebați ce a fost în capul meu. :)))

Copiii din dotare s-au distrat. Amira a fost în Universul ei preferat, cu atâtea cărți în jur. Darius a fost în centrul atenției și nu l-a deranjat, ba chiar i-a plăcut.





Am cunoscut oameni frumoși, speciali, oameni pe care îi știam din online și care m-au impresionat în mod plăcut înafara acestuia. Autori, editori, bloggeri, cititori, prieteni sau rivali, toată lumea a împărțit zâmbete și îmbrățișări.





Preocuparea mea principală (înafară de grija picilor, care, da, chiar mi-a plăcut) a fost să asociez fețe cu nume. Și atât de afundată am fost în preocuparea mea, că și poze am uitat să fac, uneori. Să știti că mi-ar fi plăcut să fac poze cu voi toți, dar am fost căscată. Ne luăm revanșa data viitoare. :))))




Lansările au fost frumoase și mi-a părut tare rău că nu am putut fi în mai multe locuri în același timp. Cărțile multe, variate și pentru diverse buzunare. Zâmbetele sincere și...doar sincere, atât. Îmbrățișările cu atât mai calde cu cât eram mulți pe metru pătrat. :)




Mai multe poze găsiți în albumul de pe pagina de Facebook.

Până data viitoare, eu și copiii din dotare vă pupăm și așteptăm părerile voastre, oricât de altfel ar fi. :D


Etichete: , , , ,