Nou în bibliotecă #8


Bun găsit, dragilor! 

După cum v-ați obișnuit deja, vă delectez cu noile mele cărți din bibliotecă.

Luna august mi-a adus 17 minunății. Să începem cu începutul. :)


Dragă John am primit-o în urma unui blind date cu o carte, de la Adriana, de la Prefață de carte. Nu am citit-o încă, rușine să îmi fie, dar e în plan pentru viitorul apropiat.



Otrava noastră cea de toate zilele are 8 povești scurte, independente una de alta, legate prin același sentiment: iubirea. Puteți citi recenzia aici.

Descâlcitorul este un roman care s-a scris de la sine, din nevoia de a da ,, save as” unei etape din viață. Citiți părerea mea aici!

Jurnal de debutant, Ce nu știe un non - migrant și Urmare și sfârșit așteaptă la rând, cumințele.

Toate sunt primite de la Editura TracusArte, noii mei colaboratori. Mulțumesc!



Lacrima este o carte frumoasă, în care realitatea se împletește cu fantasticul, în care poveștile de dragoste se împletesc cu suspansul. Puteți citi părerea mea aici.

Calul și băiatul - Cronicile din Narnia #3 este al treilea volum din Cronicile din Narnia și preferatul Amirei, de până acum. Vedeți filmulețul cu părerea ei aici!

Mulțumesc Librăriei Donaris Galați pentru cărți! Ca de obicei, doar minunății.



Între pământ și apă  e o lectură plină de sensibilitate, de sentiment, de trăiri, pe care trebuie să o citești atent, cu gândul doar acolo, pentru a nu pierde nimic din substrat. Citiți recenzia aici!

Urlet în tăcere este o lume fantastică, în care totul e real; o lume reală, în care totul e fantastic...Recenzia mea o puteți vedea aici.

Mulțumesc, Quantum Publishers! Cărțile voastre provoacă dependență.





Pledoarie pentru mami și tati este o poveste de viață. Povestea unei femei care nu e perfectă, dar care încearcă să fie cea mai bună mamă pentru copilul ei. Povestea unei femei de succes, care încearcă să îmbine cariera și familia și să le facă bine pe toate. Povestea unei mame singure, care încearcă să nu își priveze copilul de dragostea celuilalt părinte. Citiți părerea mea completă aici!

Mulțumesc, Evrika Publishing!



Cât mai aproape de tine este o scrisoare, o scrisoare a personajului principal, David, către Ana, tânăra lui prietenă, care și-a pierdut memoria într-un accident. Puteți citi recenzia mea aici.

Povestea unei iubiri zbuciumate este, mai degrabă, o poveste despre trăirile care te macină, despre demonii interiori, despre nevrozele care te împiedică să te bucuri de viață și să vezi partea bună a lucrurilor. Recenzia o găsiți aici.

Ieșirea la suprafață este una din cărțile alea care îți plac, dar pe care, totuși, le citești foarte greu. Alea pe care simți că trebuie să le citești printre rânduri, altfel nu le înțelegi decât superficial. Găsiți părerea mea aici.

Mulțumesc, Editura Univers, pentru că m-ați susținut încă de la început!


Ținutul tânțarilor este una dintre cele mai bune cărți ale anului, conform Amazon, Bustle, Booklist, Buzzfeed.

O cale îngustă spre nordul îndepărtat este o poveste despre dragoste și moarte, cu multiplele lor fațete, despre război și despre adevăr, în care eroul își trăiește experiența de viață, numai pentru a descoperi tot ceea ce a pierdut.

Garsoniera din pădurea de macarale este un roman autentic, cu o scriitură originală.

Pe toate trei le-am câștigat pe blogul Mes passions. Mulțumesc!

Pe care le-ați citit și cum vi s-au părut?

Etichete: , , , , , , ,