Nou în bibliotecă #7



Luna iulie mi-a adus 13 cărți noi în bibliotecă. Unele le-am citit, altele așteaptă cuminți la rând, așezate frumos pe rafturi.



Înainte să te cunosc este o poveste de viață simplă, dar, în același timp complicată. Este o poveste de dragoste atipică, între doi oameni care nu au nimic în comun, dar pe care îi apropie o tragedie. 

Am câștigat cartea pe pagina Edge and Back. Puteți citi recenzia aici.



Manolito Ochelaristu' este o carte amuzantă pentru copii. Vedeți părerea Amirei aici.

Legenda ne introduce într-o lume distopică, într-o Americă de Vest condusă de o Republică omniprezentă în viața tuturor. Epidemii necontrolate pun stăpânire doar pe cei săraci, care trăiesc în mizerie și subjugați. Citiți recenzia aici.

Ambele cărți le-am primit de la Booklet Fiction.




Amalia e romanul de debut al autoarei Liza Karan. Am primit cartea pentru recenzie, de la autoare. Puteți vedea părerea mea aici.




Pierre și Jean este un roman clasic de dragoste. L-am primit de la Cărți Romantice și își așteaptă rândul cuminte.





Fărâmiturica "avea un cap cât un ou de rață. Ochii semănau cu două puncte negre de cerneală. Nasul îi era ascuțit la vârf ți-ai fi crezut că-i o peniță gata să-i ințepe gura rotundă ca un năsturaș."

Basmele lui Mihai Eminescu trebuie să le citească orice copilaș. Amirei îi plac mult.

Hollywoodul e ca un liceu de fițe e o cărticică amuzantă, de vacanță. Este cumpărată pentru un premiu. :)

Micuța englezoaică "are o slujbă la Paris, orașul visurilor ei, o relație cu un francez fermecător, o fiică de aproape doi ani, frumoasă și deșteaptă și un apartament cu o priveliște care îți taie respirația."

Iubitul virtual am primit-o ca și recomandare. Abia aștept să o citesc.

13,99 lei "avea să devină rapid un succes internațional, dar avea să și atragă, pe de altă parte, excluderea definitivă a autorului din branșa profesională incriminată."

Cărțile le-am comandat de pe Elefant.ro.





Se numea Sarah este o carte tulburătoare, care ne face să ne punem întrebări, să analizăm pe cei din jurul nostru, să fim uimiți de lejeritatea cu care unii pot face rău altora. Citiți recenzia mea aici.

Cronicile din Narnia 2 - Leul, Vrajitoarea și Dulapul este volumul doi al Seriei Cronicile din Narnia. Vedeți aici dacă i-a plăcut Amirei.

Cărțile au fost primite de la Librăria Donaris Galați.

Mulțumesc sponsorilor mei pentru cărți și vouă, pentru că mă citiți!

Etichete: , , , , , , , ,