Nou în bibliotecă #6


Bun găsit la o nouă plimbare prin biblioteca mea. Luna iunie a adus 10 cărți noi și frumoase.



Băiatul din cutia de biscuiți  este o carte plină de magie, pentru cei mici. I-am cumpărat-o Amirei la sfârșitul clasei I.


Talismanul este o carte plină de magie, istorie, intrigi la curte, dragoste, suferință, suspans. Este  volumul 2 din Seria Outlander. Recenzia primului volum o găsiți aici și celui de-al doilea aici.

Cronicile din Narnia 1 - Nepotul Magicianului este povestea fantastică a lumii din Narnia, o lume magică. Vedeți părerea Amirei aici.

Ambele cărți le-am primit de la Librăria Donaris






Cei care se întorc este un roman tulburător, despre moarte și viață, despre oameni și suferință, durere și speranță. Citiți recenzia aici.

Ferma este o carte cutremurătoare, cu o distincție fină între realitate și fantezie, între adevăr și minciună. Recenzia o puteți citi aici.

Crabii eremiți este o carte cu o scriitură frumoasă, cu personaje care evoluează, o carte de care nu te poți plictisi. Este volumul 2 din Seria Familiei Neshov. Recenzia volumului 1 o puteți citi aici și a volumului 2 aici.

Toate 3 cărțile sunt primite de la Editura Univers.



Îngerul întunecat este o lume între vis și realitate, între real și ireal, între dragoste și ură. Recenzia o puteți citi aici.

Dincolo este volumul 3 al Seriei Am murit, din fercire, o serie care trebuie neapărat citită. Recenziile le găsiți aici, aici și aici.

Cărțile sunt de la Editura Quantum Publishers.


Doamna și nelegiuitul este o poveste frumoasă de dragoste, cu personaje determinate, încăpățânate, gata de sacrificiu pentru cei dragi lor. Puteți citi recenzia aici.

Cum să te însori cu o moștenitoare e la rând, la citit.

Cărțile au fost câștigate pe pagina Cărți Romantice

Câte ați citit din ele? Care vă atrage?

Etichete: , , , , , , , ,