Doamna și nelegiuitul - Lorraine Heath


Toți vânătorii de recompense își doresc să îl prindă pe Lee Raven. Căutat pentru crimă și mai multe furturi, Lee este cel mai renumit nelegiuit. Toată lumea a auzit de el, însă nimeni nu știe cum arată.

Angela Bainbridge are un handicap care o face să fie diferită de ceilalți: este oarbă. Cu toate acestea, tot ceea ce își dorește este să fie tratată ca o persoană normală, care își poate purta de grijă.  În timpul uneia dintre plimbările sale nocturne, dă nas în nas cu Lee Raven, care tocmai jefuise o bancă. Fără să își dea seama că e oarbă, Lee o răpește pe Angela, pentru a fi sigur că nu va fi descoperit.

Angela nu știe dacă să îi fie frică sau să fie indignată, dar ceea ce știe este că prietenul tatălui său, marele ranger Kit Montgomery, o va salva și nelegiuitul de Lee va ajunge la spânzurătoare, unde îi este locul.

Pe parcursul călătoriei lor, Angela descoperă un om total diferit față de așteptările sale. Lee este un familist convins, un gentleman și un om cultivat. El o tratează ca pe un egal și nu vede handicapul ei ca un obstacol, la fel ca toți ceilalți. Începe să îl îndrăgească, deși știe că nu ar trebui.

Răzbunarea îl determină pe Lee să fure doar banii unei singure persoane, care i-a omorât părinții și fratele, distrugându-i astfel familia. Dar care a fost motivul pentru care a ucis? Angela nu își poate imagina că el ar ucide pe cineva, fără să aibă un motiv întemeiat.

Cu cât petrec mai mult timp împreună, cu atât de îndrăgostesc mai mult unul de altul, împotriva voinței lor. Angela vrea să facă tot ce îi stă în putință să îl salveze pe Lee de la spânzurătoare, inclusiv să îi trădeze încrederea.

Însă cine este Lee și ce legătură are cu trecutul Angelei? Ce demoni interiori îl determină să trăiască doar pentru a se răzbuna? Va reuși el să își salveze frații, sau îi va duce și pe ei la pieire? 


O poveste frumoasă de dragoste, cu personaje determinate, încăpățânate, gata de sacrificiu pentru cei dragi lor. 

Mulțumesc, Cărți Romantice! Cartea este primul volum din seria Fetele din Fortune și o puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , , , ,