Concurs de fidelitate - 3000 de like-uri ÎNCHEIAT

UPDATE!

Câștigătorii îi găsiți aici.

Cărți Romantice ne sponsorizează cu 3 cărți, așa că se vor mări premiile.

Locul 1 - 3 cărți
Locul 2 - 2 cărți
Locul 3 - 1 carte

Cărțile sunt: O noapte de neuitat - Linda Howard, Capriciile Destinului - Mary Jo Putney (2 exemplare), Ape Adânci - Amanda Quick, Paulo Coelho -Alchimistul și 111 cele mai frumoase poezii de dragoste. 

Câștigătorii își vor alege cărțile.



Dacă tot ne apropiem de 3000 de like-uri, eu zic să începem un nou concurs.

Pentru că am tot organizat concursuri prin tragere la sorți, de data aceasta va fi unul de fidelitate, pentru a mulțumi și celor care sunt mereu activi, dar nu au noroc la tragerile la sorți.

Regulile sunt simple : orice activitate se punctează.

5 puncte - comentariu pe blog. Comentariile trebuie să fie pertinente. Nu se vor lua în calcul comentarii doar cu emoticoane sau cu un singur cuvânt. Se vor puncta maxim 2 comentarii/articol.

4 puncte - 1 prieten care a dat like paginii mele la invitația voastră. Mai mulți prieteni, mai multe puncte. Trebuie să îmi trimiteți un mesaj cu numele lor sau ei să îmi trimită mesaj cu persoana care 
i-a recomandat.

3 puncte - share public. Fiecare share trebuie să fie public, pentru a îl putea vedea și lua în calcul. Dacă alegeți să dați share direct de pe blog, lăsați link-ul într-un comentariu. De pe Facebook se vede automat.

2 puncte - comentariu Facebook. Aici sunt aceleași reguli ca și la comentariile de pe blog, doar că se vor lua în calcul maxim 4 comentarii/postare.

1 punct - like. Mai multe like-uri, mai multe puncte.

Cei care vor să participe trebuie să îmi lase un comentariu la această postare, în care să își exprime intenția, pentru a îi putea pune la calcul. Cei care nu lasă comentariu de participare, nu vor fi înscriși.

Concursul durează o lună, până pe 20.08.2016. Vor fi 3 câștigători, a câte o carte surpriză, în ordinea punctajelor.

Mult succes!







Etichete: , , ,