Coloratul pentru adulți - terapie sau relaxare?


În ultima perioadă, sunt din ce în ce mai recomandate cărțile de colorat pentru adulți. Dacă unii ar spune că am dat în mintea copiilor, nu puțini sunt cei care recomandă coloratul ca și terapie anti-stres.





Coloratul stimulează imaginația și creativitatea la copii, așa că, de ce nu ar funcționa la fel și la adulți?




Cartea copiilor Usborne mi-a oferit de curând o carte de colorat magică. Trebuie să inmoi carioca în apă și apare culoarea pe foaie. Într-adevăr, nu trebuie să îți mai bați capul să alegi culorile, dar te face curios, vrei să știi ce culoare va apărea ca prin magie sub mâinile tale.



Cartea a fost pentru mine, inițial, însă timpul meu limitat și dorința maaaare a Amirei de a o colora ea au făcut-o să devină a ei. A fost prinsă de desenele frumoase, petrecând ore întregi colorând.




Voi ce părere aveți? Coloratul vă relaxează sau vă enervează? Este doar o formă de relaxare ușoară sau funcționează ca și o terapie anti-stres? Eu încă nu sunt convinsă. Cert este că Amira e foarte încântată.




Cartea o puteți achiziționa de pe pagina Cartea copiilor Usborne. De asemenea, veți găsi multe cărți interesante pentru copii și adulți deopotrivă.

Etichete: , , , , ,