Femeia cameleon - Taylor Stevens


" Guvernele o plătesc.
Criminalii se tem de ea.
Nimeni nu știe când o să apară. "

Vanessa Michael Munroe nu este o femeie obișnuită. Antrenată să ucidă, cu o inteligență mult peste medie, ea duce la bun sfârșit orice investigație, oricât de imposibilă ar părea. Ușor adaptabilă, Vanessa poate să obțină orice, de la oricine. De la femeia fatală, până la soldatul bine antrenat, își intră în orice rol, doar pentru a obține ce își dorește.

După mulți ani în care a evitat Africa, unde demonii trecutului ei ies la iveala mai des ca oricând, Vanessa se întoarce acolo pentru o misiune pe care nu o poate refuza. 5 milioane de dolari pentru a o găsi pe fiica unui magnat în domeniul petrolier, dispărută acolo de 4 ani. Acolo unde ani de căutări și milioane de dolari cheltuiți nu au adus nici un rezultat, Vanessa este ultima speranță de a rezolva misterul și de a afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

Misiunea nu este atât de ușoară, însă. Primejdiile o pândesc la orice pas și orice progres pe care îl face pare să adâncească misterul și mai mult. Lucrurile se complică și mai mult când este aproape omorâtă și zeci de criminali sunt pe urmele ei. 

Cineva îi știe pașii înainte de a îi face...Cine o trădează? Bradford, partenerul pe care a trebuit să îl accepte mai mult forțat, sau Francisco, omul care a format-o și marea ei dragoste, care o ajută acum?

Va reuși  să afle ce s-a întâmplat sau va pica și ea victimă celor care fac tot posibilul să îi pună piedici în investigație?

Acțiunea alertă, schimbările de situație, suspansul...toate fac din Femeia cameleon o carte pe care să o citești cu drag.


Prietenii noștri de la Librăria Donaris Galați mi-au oferit această carte pentru recenzie. Mulțumesc!



Etichete: , , , , ,