Nou în bibliotecă #4


În luna martie s-au mai adăugat bibliotecii mele nu mai puțin de 30 de cărți. A fost o lună wow, cu multe sponsorizări, cadouri și concursuri câștigate.

Mulțumesc tuturor celor care contribuie lună de lună la creșterea bibliotecii mele. Din luna martie, Editura Nemira are un nou copilaș Nemi - cărți pentru copii

S-au lansat cu 4 cărți minunate, cărora sper că le vor urma și altele, la fel. 

Mult succes și cât mai mulți micuți cititori!


Frumoasa adormită și fusul este o senzațională repovestire a basmelor clasice, cu note subtile de magie întunecată, ce-i va ține pe cititori vrăjiți de la început până la sfârșit. Vedeți părerea Amirei aici.

Băiatul care vorbea cu corbii este primul volum din Seria Neîmblânziții, o trilogie întunecată, plină de acțiune și suspans.

Frații Tapper în război este primul volum dintr-o serie amuzantă pentru copii, ce-i are ca protagoniști pe Claudia și Reese, doi frați gemeni puși pe șotii. 

Bronto, un dinozaur neastâmpărat este o poveste antrenantă și plină de învățăminte, pentru cei mici.Regina Roșie este prima parte a trilogiei cu același nume, apărută la Editura Nemira. Puteți citi recenzia aici.

111 cele mai frumoase poezii de dragoste este o antologie care acoperă 230 de ani de poezie românească. Părerea mea o puteți citi aici.

Jumătate de rege este prima parte a trilogiei Marea Sfărâmată. Puteți citi recenzia aici

Toate cele 3 cărți mi-au fost oferite de Editura Nemira.
Snow Queen și Beauty and the Beast le-am câștigat pe pagina O nouă carte, un nou prieten.


Cei de la O nouă carte, un nou prieten sunt noii parteneri ai blogului. Vă așteptăm să participați la concursul organizat în colaborare cu ei. :) Puteți câștiga o carte de activități pentru cei mici.

Cărțile de mai sus le-am primit de la o pritenă dragă mie. Sunt atât pentru mine, cât și pentru Amira. Pe Loredana o găsiți pe By Loriem, unde veți vedea minunățiile de bijuterii handmade pe care le face. 
Frumuseți monstruoase este o carte pe care nu o poți lăsa din mână, până ce nu o termini. Puteți vedea recenzia aici.

Rochia Aurie este o poveste frumoasă de dragoste. Recenzia o puteți citi aici

Întoarcerea este primul volum al trilogiei Am murit, din fericire și a fost o revelație pentru mine. Vedeți recenzia aici.

Chaos este volumul 2 al trilogiei Am murit, din fericire. E în curs de citire. :)

Cele 4 cărți mi-au fost oferite de Quantum Publishers, o editură nouă, care promovează autorii români.
Fără sânge este plină de trăiri, de sentimente, toate intens prezentate de autor. Puteți citi recenzia aici.

Tronul reginei Jinga este o carte în care suferința este ridicată la rang de artă. Recenzia o găsiți aici.

Cărări clandestine e o lectură care nu gândește pentru tine, ci te face să gândești, să îți pui întrebări, să meditezi. Vedeți părerea mea aici.

Cărțile mi-au fost oferite de Editura Univers.
Tiger Lily este un basm pentru copii mai mici sau mai mari și este perfectă pentru a te refugia din realitate și a pătrunde în lumea magică a Țării de Nicăieri. Puteți citi recenzia aici.

Micul faraon și scarabeul de aur este povestea unei prietenii neobișnuite, între un băiețel și o mumie trezită la viață. Amira a povestit despre ea aici.

Penny Pepper. Totu-i sub control povestește despre peripețiile unei fetițe năzdrăvane. Vedeți părerea Amirei aici.

Cărțile mi-au fost oferite de Editura Booklet. Mulțumesc!
Animal tropical este cartea mai multor povestiri ce se contopesc intr-una singura: aceea a unui barbat boem si chinuit. Am câștigat-o la Cartea pe bancă.


Ați citit ceva din ele? Ce v-ați dori să citiți?

Sper că nu v-a plictisit postarea mea lungă cât o zi de post. :) 
Etichete: , , , , , , , , , ,