Amintiri și secrete - Sandra Brown


Cu toate că Sandra Brown s-a lansat și s-a remarcat prin cărțile ei erotice, mi se pare că noul său stil o prinde mult mai bine. Cel puțin asta e părerea mea. Bineînțeles, nu a renunțat nici acum la partea erotică, dar nu mai e în prim-plan. Suspansul și acțiunea fac atracția dintre personaje să pălească și pe cititor să stea cu inima cât un purice, așteptând, premeditând, încercând să ghicească ce va urma.

Amintiri și secrete este povestea unei crime, readusă la suprafață după 18 ani. Secrete bine ascunse se vor dezvălui, amintiri îngropate undeva în inconștient vor ieși la suprafață, vieți vor fi puse în pericol. Toate astea după ce Bellamy Price scrie o carte despre povestea morții surorii ei, Susan.

Chinuită de întrebări, Bellamy scrie cartea din perspectiva copilului de 12 ani de atunci, pentru a scăpa de fantomele trecutului. Cartea obține un succes de proporții, însă îi dă peste cap viața lui Bellamy, dar și a familiei ei și a celorlalte persoane implicate în poveste, cum ar fi Dent Carter, fostul iubit al surorii sale, suspect atunci de crimă.

Unele persoane, care se chinuie de ani de zile să țină secretele sub cheie, sunt alarmate de cartea care începe să trezească reacții. Oamenii încep să se întrebe dacă nu cumva adevăratul vinovat e încă liber.

Când viața începe să îi fie grav amenințată, Bellamy realizează că a supărat pe cineva cu dezvăluirile ei. Chiar dacă nu îi place, trebuie să se alieze cu Dent pentru a afla cine îi hărțuiește. Nu lipsește mult până ce între ei apare o atracție de necontrolat, deși niciunul nu își dorește asta.


Cine este adevăratul criminal? Cine e o amenințare la viața lui Bellamy și de ce? Ce secrete nu trebuie să iasă la suprafață?

Cartea face parte din colecția Cărți Romantice și o puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , , , ,