Tiger Lily - Jodi Lynn Anderson



În Țara de Nicăieri, acolo unde zânele trăiesc alături de oameni, unde sirenele sunt prezente în toate apele și unde oamenii nu îmbătrânesc niciodată, trăiește Tiger Lily, o fată neîmblânzită, aprigă și vitează.

În tribul Mâncătorilor de Cer, viața este cum nu se poate mai simplă. Ei trăiesc fericiți, bucurându-se de tinerețea veșnică.

Tiger Lily este fiica lui Tic Tac, șamanul. Chiar dacă este diferită față de ceilalți locuitori, este respectată tocmai pentru el. O tânără domnișoară în devenire,Tiger Lily se comportă și arată ca un băiat. Trage cu arcul, vânează, innoată și se ia la întrecere cu oricine. Nu îi este frică să își folosească toporișca și nici să spună ceea ce gândește.

Totul se schimbă pentru ea în ziua în care îl întâlnește pe Peter Pan, unul dintre băieții rătăciți de care știe ca trebuie să se ferească, fiind la fel de periculoși ca și pirații care trăiesc în Golf.

Însă cum nu a făcut niciodată ceea ce ar fi trebuit, Tiger Lily continuă să se vadă cu Peter și se îndrăgostesc unul de altul. Nu este ușor, totuși. Între ei, totul e mereu o competiție și ea nu își deschide niciodată sufletul așa cum ar trebui. Este mereu în alertă și îl respinge pe Peter atunci când are mai mare nevoie de el.



Când este obligată să se căsătorească cu Uriașul, știe că toată viața ei se va schimba. De asemenea, pe insulă apare Wendy, o făptură firavă și frumoasă, care îl atrage pe Peter pentru că este exact opusul lui Tiger Lily, care îl respinge atunci când el vrea să o aibă cât mai aproape.

Povestea este spusă de Tinker Bell, o zână care îi veghează de aproape pe Tiger Lily și pe Peter și care este un martor tăcut al poveștii lor.

Cartea este un basm pentru copii mai mici sau mai mari și este perfectă pentru a te refugia din realitate și a pătrunde în lumea magică a Țării de Nicăieri.

Mulțumesc Editurii Booklet pentru acest exemplar, pe care îl puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , ,