Rochia Aurie - Theo Anghel



Rochia Aurie a apărut la Editura Quantum Publishers, in 2016, cărora le mulțumesc pentru acest exemplar.

Sincer, am început cartea cu gândul ca va fi o poveste banală de dragoste : fata modestă întâlnește bărbatul fatal, se îndrăgostesc și restul e poveste... Ei bine, am fost uimită de cât de bine a fost închegată povestea. Nu doar că am întâlnit o poveste de dragoste frumoasă, dar am avut parte și de intrigi, de acțiune, de suspans, de secrete...Nu am putut să o las din mână, drept urmare am citit-o în 3-4 ore.

Ana este o tânără în aparență banală. Instructor la o sală de gimnastică, viața ei se împarte între sală și casă, fără să aibă prea mulți prieteni. Crescută doar de mamă, după ce tatăl le-a părăsit pe când ea avea 6 luni, Ana a simțit mereu lipsa de afecțiune a mamei, răceala acesteia marcând-o pe tânăra noastră.

Când prietena ei, Mara, îi aranjează o întâlnire pe nevăzute, mai mult împinsă de la spate, Ana ajunge față în față cu cel mai dezagreabil bărbat pe care l-ar fi putut întâlni. Când Ana îl refuză, acesta o atacă în baie. Este salvată de un necunoscut cu ochii verzi ca marea, care pare un înger picat din cer, pentru Ana.

Mason Hart face parte dintr-o familie de afaceriști cu tradiție. Are o relație extrem de strânsă cu mama sa și îl urăște profund pe fratele său, George.

Scânteia se aprinde între cei doi și Ana este atrasă într-o avalanșă de sentimente. Mason este bărbatul fatal, însă nu îl înțelege pe deplin. O atrage, o respinge, îi ascunde ceva, dar nu se poate abține să o iubească. Chinuit de secretele care îl înconjoară, Ana este o gură de aer proaspăt pentru el.

Gelozia și posesivitatea lui o alungă pe Ana, dar o și atrag. Au o relație tumultoasă, nu pot trăi unul fără altul, dar nu toți cei din jur se bucură de dragostea lor și vor întâmpina multe piedici.

"  Își mulțumesc pentru ospitalitate și te rog să mă ierți pentru obrăznicia de a apărea la tine în situația în care eram. Nu aveam nici un drept, iar tu te-ai purtat impecabil. Iartă-mă că am pus să fii urmărită, dar nu-ți promit că n-o s-o mai fac! De asemenea, nu am nici un drept să fiu gelos, dar...Naiba să mă ia, uite că sunt!
   Te rog să accepți medalionul. După ce ți-am distrus seara întreagă, îl meriți mai mult decât oricând. Ți-l ofer din tot sufletul și nicicând nu mi-a făcut mai mare plăcere să ofer un cadou. Dacă nu-l accepți, mă vei forța să-l ofer mamei mele, pe care o cheama Louise, în timp ce pe medalion scrie Ana! Îți dai seama în ce necazuri mă bagi?
  Zâmbești? Atunci sunt pe drumul cel bun!

  P.S. Diseară ești invitată la operă! La opt să fii gata!
   
 Mason. "

Puteți achiziționa cartea de aici.

Etichete: , , , ,