sâmbătă, 19 decembrie 2015

Lansare de carte la Galați - O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă


Azi a avut loc, la Galați lansarea cărții " O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă", scrisă de Ioana Chicet - Macoveiciuc. 

Așa cum vă spusesem încă de acum câteva zile, abia am așteptat evenimentul, fiind primul de genul acesta la care particip (și, cu siguranță, nu ultimul)Ce pot să vă spun este că a fost minunat, plin de oameni frumoși, gata să ofere oricând o îmbrațișare. Plin de copii, care au dat strălucire evenimentului.

Ioana (pe care o puteți citi pe Prințesa Urbană) a fost exact așa cum mă așteptam: caldă, sociabilă, dispusă în orice moment să împartă zâmbete și autografe, să discute cu toată lumea, să se lumineze la față la vederea unui copilaș și să se emoționeze de fiecare dată când cineva îi aprecia munca. A fost, mai presus de toate, om. Pentru asta țin să o felicit!


Locul a fost neîncăpător, ceea ce a fost o surpiză plăcută pentru organizatori, care nu se așteptau ca evenimentul să aibă un succes atât de răsunător.

Dar cum să nu fie un succes, când au fost atâția oameni frumoși? Am avut parte de multe tombole, cu premii frumoase, oferite de către sponsori minunați. A fost muzică buna, live. Organizatorii au fost dedicați, prezenți trup și suflet acolo. S-au strâns daruri pentru copiii defavorizați și au fost susținute cauze umanitare nobile. A fost mobilizare din partea tuturor.
Am avut bucuria de a oferi o carte minunată unei familii minunate, în urma concursului de pe Facebook. Simona Zaharia, sper să îți fie utilă cartea și să o citești cu plăcere.Au fost câteva ore frumoase, pe care am ținut să le împărtășesc cu voi. :)Cartea Ioanei a apărut la Editura Univers și poate fi achiziționată de aici.

10 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Cu mare plăcere l-am scris. M-am simțit foarte bine azi. :)

   Ștergere
 2. Ce frumos! Cred ca a fost un eveniment tare fain!
  Ma bucur pentruPrintesa Urbana ca a reusit sa lanseze o carte. Ii citesc blogul in limita timpului liber ;-)
  Pupici :-*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar a fost frumos tare. Dacă nu ai citit cartea, eu zic să nu o ratezi. :)

   Ștergere
 3. Ce fain, Cătălina. ☺ Te cred ca te-ai simțit ok. În vara am fost și eu la o lansare în Târgu Mureș și mi-a plăcut. ☺

  RăspundețiȘtergere
 4. La "Nopțile amanților" a Corinei Ozon. ☺ S-a întâmplat să fiu în zonă și m-am dus. Dar încă nu am citit-o , deși am primele 2 volume de la lansare. La anul sigur, multă lume spune ca e ok. ☺

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici eu nu am citit-o. Să îmi spui cum ți s-a părut. :)

   Ștergere
 5. Multumesc mult, Catalina, ca ne-am vazut si ne-am cunoscut! Iti multumesc pentru relatare, ma ajuta mult sa aflu cum s-au simtit oaspetii la lansare! Multumesc si aici Mihaelei Stoica pentru organizare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare plăcere! Mi-a făcut plăcere să cunosc și omul din spatele cărții. :)

   Ștergere