O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă - Ioana Chicet - Macoveiciuc



Sau încă 2 secunde, aș zice eu....Pentru că timpul trece repede, repede, repede și puiul tău de om crește și îti va fi dor de acele secunde. V-o spun din proprie experientă. :)

Sunt mamă a unei fetițe de 7 ani și urmează să fiu din nou. În burta mea, bine ascuns de toate, stă un Punctuleț de vreo 3 luni. :) Așa că am hotarât că nu strică să îmi mai reîmprospătez memoria, să văd prin ce mai trece o proaspătă mămică.



Cartea Ioanei, de la Prințesa Urbană, am primit-o de la Editura Univers. Sincer, nu prea știam la ce să mă aștept. Citisem și eu, la fel ca toată lumea, câteva articole de pe blogul Ioanei, însă eram curioasă cum va fi cartea.

Ce pot spune e că am simțit-o aproape, am simțit toată dragostea de mamă, toate grijile, toate bucuriile. Mi-a plăcut că nu a fost totul plin de norișori roz, niciodată nu e. A fost realistă, dar scrisă cu ironie și umor, cu suflet.

Mi-am adus aminte de perioada când era Amira mai mică și încercam să fac fața tumultului de sentimente, avalanșei de emoții. Mi-aș fi dorit sa gestionez situațiile mai bine, uneori, cum îmi doresc și acum. Să nu credeți că scăpați, atunci când mai cresc. :)) Nuuu, personalitatea e în continuă dezvoltare, argumentele sunt multe și șantajul emoțional la fel.

Dar îi creștem oferindu-le toată dragostea noastră, punem nevoile noastre mai prejos de ale lor, suntem acolo să îi susținem și ei vor observa. Cel puțin, așa sperăm. :)


Sper că sunt pregătită să o iau de la capăt cu scutece, plâns în miez de noapte și toate celelalte mii de probleme. De fapt, îmi e groază puțin, recunosc...dar îmi trece repede, cu gândul la milioanele de clipe frumoase care vor urma.




Și uite-așa, în loc să vă povestesc despre cartea Ioanei, v-am povestit despre mine. Cam la asta te îndeamnă cartea, o simți ca pe o părticică din tine, te simți prezent în miezul acțiunii, câteodată.

Mi-a plăcut, m-a emoționat, m-a amuzat, m-a intrigat...Mai mult nu aș avea ce să spun, decât să o citiți, să vă convingeți singuri. O puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , , ,