Anotimpul pasiunii - Meredith Duran



Michael de Grey este fratele ducelui de Marwick, " Făuritorul de regi". Cei doi au crescut foarte uniți, scandalurile dintre părinții lor apropiindu-i din ce în ce mai mult. Acum însă, după moartea soției sale, despre care a aflat că l-a înșelat cu mai mulți bărbați și că a complotat împotriva sa, Alistair este un alt om.

Îl obligă pe Michael să se căsătorească, altfel îi oprește finanțarea spitalului pe care l-a înființat, cât și venitul lunar.

Refuzând să cedeze șantajului fratelui său, Michael pleacă o perioadă la țară, unde se prezintă drept un medic de provincie, fără să își dezvăluie adevărata identitate.

Acolo o întâlnește pe Elizabeth Cudderley, o văduvă veselă, exuberantă, sufletul petrecerii. După un mariaj eșuat de peste 10 ani și după moartea mamei sale, Liza a avut o relație cu Nelo, care a adus-o la extreme: bea prea mult, renunță la inhibiții, duce o viață mult prea libertină.

Însă, în ciuda comportamentului ei denaturat, este singură și suferă. Se dedică trup și suflet oamenilor de care trebuie să aibă grijă, fiind pregătită să se sacrifice, căsătorindu-se cu un bărbat cu bani, doar pentru a își salva comitatul.

Dar viața are alte planuri pentru ea, așa că o aduce față în față cu Michael. Atracția dintre ei este palpabilă, mai presus de voință. Deși sunt conștienți că nu pot fi împreună, ajung să se îndrăgostească unul de altul.

Ea are nevoie de banii pe care Michael nu îi are și el are nevoie de inocența pe care Liza nu o are. Însă le va sta asta în cale?

Când intervine și șantajul, povestea lor se complică, părându-se că nu există nici o soluție de ieșire din această situație.

O poveste frumoasă, cu personaje atipice, dar vii.

Cartea face parte din colectia Cărți Romantice și este primul volum din Seria Reguli pentru nesăbuiți.

O puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , ,