Vise Spulberate - Phillipa Fioretti


Aparuta la Editura Nemira, Vise spulberate este o carte pe care o simti, care te indeamna sa visezi si sa iubesti. Este un amalgam de trairi si sentimente.

Lily si William sunt la inceputurile unei relatii care se anunta a fi frumoasa, cu planuri mari de viitor. Totul se schimba insa, cand Poppy (sora lui Lily) gaseste o scrisoare prin care afla ca au rude de care nu stiau.

Ii intalnesc astfel pe Stephen si pe fiul sau, Andy si viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Cand erau pe punctul de a pleca la Roma, Andy il acuza pe William ca l-a otravit pe tatal sau si ca i-a furat o bucata de marmura foarte valoroasa.

Urmeaza o perioada grea pentru Lily si William si trebuie sa se confrunte cu toate problemele de la distanta. William e in Roma si Lily ramane in Australia, unde trebuie sa se confrunte cu acuzatiile varului sau, dar si cu nebunia acestuia.

Comunicarea dintre cei doi este foarte proasta, astfel ca ajung sa creada unul despre altul ca si-au gasit pe altcineva. Problemele cu care se confrunta par sa nu se mai termine si singuratatea ii determina sa faca si sa spuna lucruri pe care le regreta.

Cand Lily se hotaraste sa mearga in Italia sa il ajute pe William sa scape de inchisoare, ajunge sa fie rapita de Andy, care le-a inscenat toata situatia.

Cum vor iesi din situatia limita si ce vor reusi sa faca? Va face William inchisoare pe nedrept sau vor reusi sa dovedeasca cine e vinovatul? Isi vor rezolva neintelegerile?

Actiunea cartii a fost una alerta, care m-a tinut in suspans. Mi-au placut mult locatiile alese (Sydney, Roma, Napoli, Paddington), am simtit aroma cafelei italiene si m-am plimbat prin locurile minunate odata cu personajele.

Mi-au placut replicile pline de umor dintre cei doi, chiar si cand se certau. Au fost niste personaje dragi mie, reale, pe care sigur le voi tine minte. :)


"- Lily, ma iubesti?
Strangandu-l in brate, ea a raspuns:
- Atat de mult ca ma sperie.
- Nu fi speriata, a soptit el cu buzele lipite de gatul iubitei. Unul dintre noi trebuie sa fie curajos.

Lui Lily ii era teama de iubire, iar William o intelegea prea bine, caci era el insusi infricosat. Nu simtise niciodata cu adevarat teama de a pierde pe cineva drag.
O intelesese, dar nu pe deplin. Acum, sentimentul geaman si dezolant al dragostei se apropia sovaielnic."

Cartea o puteti achizitiona de aici, cu 30% reducere.

Etichete: , , , ,